Ha Pap,
Schrijven, schrijven wat hou ik daar toch van. Zo mooi het stukje over perfectie uit het boek van Elizabeth Gilbert- Big Magic:
“Perfectie is niet alleen de vijand van het goede, maar ook de vijand van het haalbare, het mogelijke en de lol. Het vermomt zich als deugd, maar daaronder ligt de diepe angst: ik ben niet goed genoeg en ik zal het nooit zijn”.
En tijdens de zondagbijeenkomst spraken we over inspiratie en in spirit zijn. Inspiratie is dus de verbinding met het ongeziene, het goddelijke. Wanneer ik verbind met mijn eigen spirit en het ongeziene dan stroomt de inspiratie vanzelf. Het gaat dan moeiteloos. En omgekeerd zorgt inspiratie weer voor het besef van je verbinding met je spirit.

Ha Bon,
Heerlijk he dat lezen, filosoferen en schrijven en prachtig hoe de inzichten dan ontstaan. Ik deed ook niet anders, dat heb je echt van mij. Nu filosoferen we ook maar hebben we een veel directere toegang tot wat waarheid en goddelijk is. Het is alsof je eigen licht sterker wordt naarmate je meer bezig bent met waarheid en dus goddelijkheid. Trouwens, dat kun je op aarde ook voelen als je niet zo bent afgeleid door zorgen en gekwetter in je hoofd.
Hier filosoferen we dus ook, in groepen of met elkaar. Soms met lichtwezens die al een stuk verder zijn. Soms met lichtwezens waar hun licht nog meer mag gaan stralen.
Kijk Bon, onwaarheid brengt je van licht af. Waarheid brengt je naar het licht, je kunt dat meten hier en op aarde. Het is zelfs zichtbaar in de ogen van de ander en van jezelf. Hoeveel licht straalt er naar buiten? We zijn allemaal lichtwezens, maar bij velen is het licht versluierd door onwaarheden in hun denken en creaties.
Wij worden hier onderwezen door een volgende gradatie licht. Ik leer, zoals ik op aarde al zei, hoe ik me hier via mijn gedachten kan verplaatsen en hoe ik via mijn gedachten kan creëren. Dit zijn gedachten die ondersteund worden door het hart, door liefde en waarheid. Terwijl je ook hier creaties kunt maken die niet liefdevol of licht zijn. Dat is gelukkig wel een ander gebied. Op aarde loopt alles nog door elkaar. En weet je Bon, uiteindelijk groeien we toch allemaal naar nog meer licht want dat is de universele wet. Je kunt verdwaald zijn maar dat betekent dat er altijd een uitweg is, naar echtheid.

Ja Pap, mooi. Net zoals je twijfel ook weer aanduidt dat je een innerlijk zeker weten kunt hebben. Eigenlijk laat de dualiteit zo mooi zien Pap, dat er altijd 2 kanten zijn. Dat je van het donker altijd weer naar het licht gaat. Van de nacht naar de dag, van twijfel naar weten, van dwaling naar aankomst. Dus zit je in dwaling, twijfel of donker dan weet je dat je de andere kant op moet lopen, toch?

Ja Bon, en het schone hiervan is dat er geen oordeel is over waar je bent. Beide zijn hetzelfde maar een tegengestelde manifestatievorm. Met hetzelfde is het de schoonheid van ervaring en creatie. De 2 kanten zijn hoe je deze schoonheid van ervaring en creatie beleeft. Onbewust of bewust.

Pap, is daar dualiteit zoals die hier op de aarde is?

Iets anders Bon, ook iets moeilijker voor mij om uit te leggen. Weet je Bon, zou het niet heel anders voor je voelen wanneer je in een gruwelijke situatie komt waarin je bijvoorbeeld doodgemaakt kan worden maar je direct begrijpt dat dat niet kan. Zo heb je hier mensen die elkaar iets aan willen doen maar dat gaat gewoon weg niet. Het is er wel maar het kan niet. Iemand staat gewoon weer op. Dus je kunt het wel zien en manifesteren maar het kan gewoon weg niet. Begrijp je wat ik bedoel Bon?
Er is hier oneindig veel licht met gebieden waar donker kan heersen door de manifestatie van de wezens daar maar het wordt omringd door het oneindige licht.

Ja Pap, nu begrijp ik het. Mooi beeld ook. Dualiteit is dan iets wat er lijkt te zijn maar er niet is in het grotere geheel. Dat is hier op aarde ook, maar hier zijn we niet allemaal overtuigd dat het leven doorgaat en je niet dood kan. Maar het vervelende is dat je dan geliefden mist die nog op de aarde zijn. Mis jij dat niet?

Wanneer je uit het gemaakte donker en angst plotseling in het volle licht en liefde komt is er niet veel in je wat graag terug wilt en missen dus zeker niet. Wat ik wel voel is een overweldigende liefde voor jullie, meer dan ik op aarde in staat was om te voelen. Deze liefde is groter dan angst en dan missen. Daardoor is er een directe verbinding en geen afgescheiden gevoel. Aangezien jullie nog in die dualiteit leven, dus met angst en afgescheidenheid, kun je een dieper het ‘missen’ voelen en ervaren. Kom je uit het donkere dan zal de pijn van het missen ook verleden tijd zijn.
Het mooie is Bon, dat wanneer je liefde steeds groter maakt het zijn plek inneemt van veel andere gevoelens.

Ah ja Pap, dank je wel. Fijn weer.

Dag lieve Bon, en zeg maar tegen Mams dat ik heel veel van haar hou. Meer dan ik op aarde in staat was om te doen. Ik had te weinig zelfliefde dus kon het ook niet voldoende geven. Wanneer je te weinig hebt ga je het buiten je zoeken, dus zorg er voor dat je genoeg zelfliefde geeft ;). Aan jezelf dus!

Deze berichten kun je met liefde delen.
Volg op fb: https://www.facebook.com/Inspiratie-boodschappen-uit-de-on…/
Volg in het Engels: https://www.facebook.com/Mediumship-Spirit-Messages-338335…/
www.bonniebessem.com
copyright 2016

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.