Ha Pap, heerlijk was dat afgelopen donderdag onze eerste lezing over de gesprekken die we samen voeren. Wat een magie en hoe mooi om zo de hele avond je te voelen en hoe jij en je team vragen beantwoorden.

Ja Bon, we waren zeer tevreden en je merkt hoe snel de tijd voorbij gaat. Niet alleen waren er de mensen in de zaal maar ook mensen hier in de ongeziene wereld om te zien hoe het werkte maar ook om de informatie te horen. Ook waren er veel dierbaren aanwezig van de mensen die in de zaal zaten. Veel mensen hebben ze gevoeld en gezien alhoewel hun kritische stem iedere keer weer een sluier werp over het gevoelde en geziene. Op het moment dat je die sluier werpt wordt het voor ons moeilijker om het contact te behouden. Mooi zoals je vriendin opmerkte dat, nu ze eindelijk is gestopt met zich af te vragen of het waar is, ze ervaringen krijgt die ze niet kan wegpraten. Daar gaat het om. Zet heel even de sluier opzij. De sluiers van het kritische denken. Hierdoor kun je gaan ervaren, meer dan je zult kunnen verklaren.

Ja Pap mooi, wat ik ook zo mooi vond was iemand die zei dat hij niets nieuws hoorde.

Ja dat klopt omdat het allemaal al in jullie herinneringen ligt. Overigens kan het zijn dat je iets hoort wat totaal niet resoneert met je maar dat wil niet zeggen dat het niet bestaat. Ik ben er inmiddels wel achter dat er veel meer bestaat dan je kunt bedenken of te wel zien in je verbeelding.
Dus ja, we vertellen niets nieuws en nu de volgende stap is het doen en in die helderheid blijven. Zoals je zelf al merkt kun je soms weer in de verwarring, het doolhof komen van het denken, dat weer aan alles gaat twijfelen. Zo loop je de cirkels die je al zo lang hebt gelopen. De kunst is van die geijkte paden af te komen en eens totaal een nieuw pad gaan lopen. Het is verfrissend en uitdagend. Het vraagt om een oplettendheid om niet uit gewoonte weer hetzelfde te doen. Dat komt ook voor bij conflicten maar dus ook bij het je bijvoorbeeld afvragen of iets waar is. We blijven dan vaak dezelfde reactie geven. Het vraagt om bewustwording om dat in jezelf eens te veranderen.
Mooi ook Bon je verhaal over de wetenschap, al zag ik mezelf ook als wetenschapper. Maar ook ik wuifde nieuwe verhalen in de medische wereld weg, zeker als het uit een alternatieve bron kwam. Het moest eerst bewezen worden. Dan kom je in de valkuil dat je al een mening wegschuift zonder het überhaupt te hebben onderzocht. Wetenschap is het onderzoeken en zoals ik al eerder zei vinden we veel dingen wonderlijk op aarde terwijl het al wetenschap is.
Het zou al heel interessant zijn als we op aarde alle ideeën over ziektes, ontslagen, uitdagingen en problemen eens heel anders zouden gaan zien. Zonder dat we direct in de weerstand gaan en het zien als iets slechts om even te wachten en je af te vragen of dat echt wel zo slecht is. Moet je eens proberen Bon. Op het moment dat je iets als een probleem ervaart je denken eens helemaal om te draaien en het verwelkomen. Het is juist iets goeds, al ziet jouw denken dat op dat moment nog niet, het wil niet zeggen dat het niet waar is.
Ik zou alle lezers eens willen vragen om het probleem of de uitdaging waar je nu mee zit echt te zien als een welkome verandering, een welkome beweging. Veel van onze, vaak onbewust, reacties zijn allemaal gebaseerd op angst. Ik zie dat natuurlijk nu heel ander omdat er geen angst blijkt te zijn behalve in ons denken.
Ook betreffende het ziekzijn van het lichaam of de geest leer ik veel. Wij als artsen geloofden op de aarde alleen in oplossen. En zo snel mogelijk. Terwijl we ons niet afvroegen wat deze ziekte of probleem voor boodschap had en heeft. Wanneer iemand het moeilijk heeft of ziek is op aarde dan zie ik veel engelen om de persoon. Ze geven voortdurend licht en hopen de mens terug te brengen naar het hart. Dan kan er een berusting komen waarna het lichaam eindelijk echt haar werk kan doen in plaats van het angst denken dat weer een sluier gooit over de genezing. Ja Bon, Shanti is een mooi voorbeeld van de overgave en berusting. Daardoor is ze zo in het licht en in haar liefde. Mooi hoor om ook van deze kant dit te zien. Ik zie haar spirit stralen en lief zijn voor het lichaam. En het lichaam mag zijn eigen programma draaien zonder dat haar dat angst of strijdt geeft.
Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier om met problemen en misschien kun je eens een andere manier proberen, bewegen, veranderen en groeien.

Zeg Pap, hoe zit het met medicatie en bijvoorbeeld die wietolie tegen kanker.

Ja Bon, ze zitten op de goede weg. Toch maar weer terug naar het plantenrijk. Sommige ziektes worden veroorzaakt door het denken. Die moet je behandelen met een andere manier van denken. Sommige ziektes ontstaan door het eten en de chemicaliën op de aarde. Het is in zo’n grote concentratie dat het lichaam daar moeite mee heeft het te verwerken.
De holistische inslag werkt het beste maar 1 stap ervoor is je af te vragen of het echt erg is om ziek te zijn of dat het je iets kan brengen wat je niet verwacht.
Goed. Planten extracten kunnen heel veel rust en licht brengen. Zeker als je kunt zien hoeveel planten een prachtig licht geven. De cellen worden weer licht, daar zit de sleutel.
Nu heb ik ook gezien dat je soms echt een sterker middel nodig hebt en over moet gaan op de chemische geneesmiddelen echter kunnen ze die wel veel zuiverder maken dan ze nu zijn. Er zijn te veel bijverschijnselen bij.

Ja Pap, en hoe kijk jij dan tegen chemo aan?

Bon, ik kijk niet tegen chemo aan op 1 manier. Ook dit heeft bij ieder mens een ander uitkomst gezien zijn of haar denken en bewustzijnsniveau. Neem van mij aan dat het soms heel goed kan werken en soms meer kwaad doet dan goed. Vandaar dat je dit niet over 1 kam kunt scheren maar het moet plaatsen in een groter geheel van de desbetreffende mens. Het geloof wat het middel met je doet is een belangrijk aspect. Mocht je het gevoel hebben dat dit je enorm gaat helpen dan zal het die potentie zeker in zich hebben. Mocht je denken dat dit je alleen maar afbreekt dan heb je dikke kans dat je gelijk krijgt.
Zo is het belangrijk Bon om op zo vele verschillende manieren ernaar te kijken. Vanuit deze kant inspireren we tot nieuwe mogelijkheden die minder schadelijk kunnen zijn voor het lichaam. Zoals ik al eerder zei is preventie een heel belangrijk onderdeel en veel lachen. Het klinkt simpel en dat is het ook maar het effect is veel groter dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ook het werken met lichtfrequenties zal ik de toekomt naar buiten komen. Die onderzoeken zijn er el al echter heb je natuurlijk het systeem van geld nog aanwezig welke dit kan uitstellen.

Dus met andere woorden altijd zelf goed voelen wat goed voor je is en niet zomaar iets aannemen ook niet van een arts 😉

Haha Bon, goed zo….

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.