Pap, ik word toch zo blij van al die nieuwe positieve initiatieven, die inspirerende mensen nemen hier op aarde. Toch horen we er zo weinig van. We horen vaak in het nieuws de negatieve berichten maar er zijn al zoveel mensen wakker en worden wakker om het goede te doen op aarde en het tij te keren. Ik moet dan ook direct denken aan je eerdere tekst over het reclame maken voor liefde. Reclame maken voor elkaar en mooie inspirerende initiatieven.
Toch zie ik ook dat mensen het niet altijd gemakkelijk vinden en zich snel kunnen laten verleiden door angsten en twijfel. Veel argumenten worden dan aangedragen om hun zielenmissie niet te volgen.

Ha lieve Bon,
Ja hier geef je aan waar we als mens allemaal mee te maken krijgen. We laten ons verleiden of worden overspoeld door de negatieve berichtgevingen buiten jezelf maar vooral ook in jezelf. Als je eens je eigen berichtgeving over jezelf en over hoe je de wereld ziet bekijkt dan zie je dat ieder mens eerst zijn eigen berichtgeving mag gaan aanpassen.
Het klopt dat je je door negatieve berichten zwaarder en negatiever gaat voelen. Het besmet je denken en voordat je het weet handel je uit angst en negativiteit. Maar het belangrijkste is de berichtgeving die we over onszelf hebben. Die maakt of breekt ons. En het is van wezenlijk belang om hier bewust van te worden in je leven. Alles wat je denkt geeft een gevoel en vervolgens een gedrag en dus een manifestatie. Zo simpel is het. En ja de argumenten dat de wereld heel donker en negatief is kan wel kloppen gezien dat wat de mens over zichzelf denkt. Voeg je al dat denken samen dan ontdek je hoe we deze wereld samen creëren.
Dat wat je in de wereld ziet is een directe reflectie van over hoe je over jezelf denkt.
Ja Bon, ik hoor je denken. Is nogal wat he? Maar ik was zelf ook verbijsterd toen ik hier kwam, om te ontdekken hoeveel manifestatiekracht de gedachten over jezelf hebben. En het heeft niet alleen een effect op jezelf maar dus ook op je omgeving. Kijk eens naar jullie berichtgeving. Daarin zie dat je aan geen enkele reclame kunt voldoen. Perfectie wordt gepromoot en niemand voldoet daaraan. Dat komt omdat dat wat de wereld ziet als perfect niet perfect is maar een opgelegde gevangenis.

Zo blijven we gedachten produceren waarin we onszelf niet goed genoeg vinden. Dit idee wordt immers vanaf de dag dat je wordt geboren bevestigd door de maatschappelijke, culturele of geloofsovertuigingen. Er is altijd wel iemand in de wereld niet goed en als je het goed bekijkt dat zijn we dat allemaal niet. Het ligt er alleen aan wie kijkt.

Nou heb ik een goede berichtgeving. Dit verhaal kan wel gecreëerd worden maar berust niet op waarheid dus heeft een bepaalde levensduur. Dat wat waarheid is heeft geen levensduur maar is eeuwig.
De waarheid is namelijk dat wij, jij, iedereen liefde is en dat we in staat zijn om werelden te creëren. Zoals je in de verschillende culturen op de aarde kunt bekijken, zie je dat daar al een groot verschil bestaat in het schoonheidsideaal, het succesideaal en het gelukideaal.

Dat wat schoonheid, succesvol of geluk brengt in het ene deel van de wereld brengt het tegenovergestelde in een ander deel van de wereld.
In mijn deel van het universum spelen de kwaliteiten van de ziel: het licht wat je uitstraalt, de compassie die in je hart stroomt en de liefde die je bent. En het licht, de compassie en de liefde is er al, bij iedereen, even veel….alleen als we wat anders geloven dan wordt het wel moeilijk om je eigen echtheid te ontdekken.

Gelukkig zit er aan al jouw overtuigingen, angsten en negativiteit een levensduur. Je kunt het wel voor een bepaalde tijd beleven maar het is geen werkelijkheid.
Met andere woorden, verander je berichtgeving over jezelf dan verander je je beleving op aarde. Verander je beleving en je ontdekt de universele en eeuwige werkelijkheid.

Oh dank je Pap, mooi en ik realiseer me direct dat dit niet altijd gemakkelijk is. Het lijkt gemakkelijk wat je zegt maar dat is het niet.

Het vraagt om bewuste aandacht Bon en ik zou de lezers willen vragen om eens op te schrijven wat jouw berichtgeving over jezelf zou horen te zijn. Als het voldoet aan de universele werkelijkheid dan zal het je een gevoel geven van liefde, vrijheid en een diep gevoel van vreugde.
Geloof niet alles, en zeker niet de overtuigingen die een levensduur hebben, maar onderzoek. Waarheid is niet onderhevig aan tijd maar aan eeuwigheid. 

Dank je Pap, ben al druk bezig met alle stukken van je te bundelen. Ik heb hier wel een vraag over. Hoe wil je het hebben?

Ja Bon, doen waar jij het beste in bent en de rest overlaten aan een ander. 

Haha zo simpel maar ik begrijp hem volledig. Doen waar ik goed in ben en wat me vreugde geeft en de ander laten doen waar hij of zij goed in is en wat vreugde geeft. Ik merk dat ik blokkeer als ik iets wil doen waar ik niet goed in ben en waaraan ik ook geen vreugde beleef.

Dank Pap.

Deze berichten kun je met liefde delen.
Volg op fb: https://www.facebook.com/Inspiratie-boodschappen-uit-de-on…/
Volg in het Engels: https://www.facebook.com/Mediumship-Spirit-Messages-338335…/
www.bonniebessem.com
copyright 2016

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.