Iemand wees me op een boek dat gaat over wat overledenen aan ons willen vertellen. Dit bracht me direct terug naar de boodschappen die ik de afgelopen 20 jaar al heb mogen doorgeven aan mensen. Boodschappen vanuit de ongeziene wereld. Boodschappen van overleden dierbaren en boodschappen van onze gidsen, begeleiders en engelen.

Altijd is er communicatie geweest tussen mensen hier op aarde en mensen en wezens in de “ongeziene” wereld. Voor ons ongezien maar dat wil niet zeggen dat het niet bestaat. Zoals Liefde ook onzichtbaar is maar oh zo voelbaar.
In al die jaren herken ik de overeenkomsten en begrijp ik wat ze ons zo graag duidelijk willen maken.

1. De eerste en meest belangrijke boodschap die altijd doorkomt is de boodschap over liefde. “We houden van je”. Liefde is de brug tussen de 2 werelden en daardoor zijn onze dierbaren voelbaar. Ze willen dat we weten dat liefde echt alles is wat echt telt. En ook al vinden we het soms heel moeilijk je kunt een bewuste keuze maken, iedere dag weer tussen angst en liefde. Onderschat de kracht van angst niet maar laat je er niet door leiden. De communicatie vindt plaats via het poort van het hart, via liefde. Ook jij kunt leren je overleden dierbaren bewust te gaan voelen en met ze te leren communiceren. “Wees stil dan kun je me horen.”

2. Maak je geen zorgen. Overledenen willen ons graag laten weten dat we ons geen zorgen hoeven te maken en al helemaal niet over hoe het met hun gaat. Geen schuldgevoelens en geen spijt. Al 20 jaar hoor ik dat ze heel graag onze eventuele schuldgevoelens weg willen nemen. Alles is vergeven. Ze zien het in het grotere geheel en begrijpen waarom iets gebeurt. Geniet en ervaar jouw creatiekracht hier op aarde. Je wordt niet afgerekend en beoordeeld. Je wordt hier met liefde ontvangen.

3. “Sorry dat ik er niet meer was. Dat ik soms zo verdwaald was in mijn gedachten, ik vergat echt te leven en echt bij je te zijn. Sorry dat ik je niet tijdens mijn leven heb verteld dat ik zo veel van je hou en dat ik je niet heb vertelt hoe trots ik op je ben.” Vaak komen we na onze dood erachter dat we zo veel tijd verspelen met zorgen maken, negatieve gedachten koesteren, en ons werk en materie te belangrijk vinden, waardoor we vergeten onze gevoelens van liefde echt met elkaar te delen. Af en toe komen zij met spijt over hun gedrag en handelen. Dan vragen ze je die energie die door hen is ontstaan terug te geven zodat zij het kunnen transformeren.

4. Het was mijn tijd om te gaan.
“Al weet ik dat het heel verdrietig is, het was mijn tijd om te gaan. Ik ben terug naar huis. Maar ik zie nog steeds wel wat jij doet in je leven met je mooie en moeilijke momenten.” Natuurlijk missen ze ons ook maar hebben meer mogelijkheden waardoor ze heel dichtbij ons kunnen komen. Regelmatig fluisteren ze en onze gidsen ons woorden in. Woorden van waarheid, vreugde en liefde.

5. Herinner de mooie momenten.
Al hebben we samen soms slechte momenten beleeft ook waren er hele mooie tijden. Laten we die herinneren. Ook vragen ze ons om met volle teugen van het leven te genieten, de natuur, de glimlach, het plezier, het samenzijn.

6. “Ik ben bij je. Heb je hulp nodig vraag dan mijn hulp. Ik leef nog en kan je vanuit deze wereld ook bijstaan, helpen en je datgene geven wat je nodig hebt. Heb je soms niet een gevoel van enorme rust die over je heen komt? Dat ben ik die je liefde en rust geeft”. Regelmatig worden we geholpen of we dat nu door hebben of niet. Wanneer je er bewust van wordt ga je ontdekken hoe vaak je ingevingen krijgt en hoe je begeleid wordt.

7. Je dromen kunnen echt uitkomen. Geloof in jezelf, wees lief voor jezelf en volg je dromen van je hart. Niet van het denken of hoe het zou horen op aarde. Je bent op aarde om je zielenmissie te volbrengen en om dat te doen waar je enthousiast van wordt. Dat waar je enthousiast van wordt is de directe inspiratie uit je eigen ziel en vanuit de bron. Dat is je zielenopdracht.

liefs Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.