Jeetje Pap, ik heb je echt een tijd niet gevoeld of gehoord en nu kom je weer iets dichterbij de laatste dagen. Vertel wat heb je gedaan en waar ben je geweest.

Ha lieve Bon,
De reis van mijn leven gemaakt. Letterlijk en figuurlijk heb ik verschillende reizen gemaakt in levens. Goed, dit klinkt waarschijnlijk heel ingewikkeld, ik zal het proberen uit te leggen.
Ik heb kunnen reizen in verschillende levens. Het idee dat een leven zolang duurt als op aarde geldt hier niet. Ik heb verschillende levens, rollen en delen van mezelf gezien in verschillende uitingsvormen. Ik heb het dus niet over reïncarnatie maar wel de ervaring ervan. En dat in veel minder tijd dan je hebt op aarde.
Ik heb ook mijn leven bij jullie opnieuw beleeft en gekeken wat anders had gekund als ik een andere keuze had gemaakt. Ik zie hoeveel keuzes we maken tijdens ons leven die weer scheppend zijn voor onze toekomst.
Maar ook heb ik een leven bekeken waarin een deel van mij leeft. Het was alsof ik het zelf weer was. Ook de tijd Bon, is hier anders dus dit was in wat jij op aarde zou zeggen vroegere tijden.

Soms voel je je in je leven slachtoffer van bepaalde gebeurtenissen. Ik zag dus nu hoe ik in andere situaties de dader ben geweest. Het is net alsof je een gebeurtenis van alle verschillende hoeken opnieuw kunt beleven om het geheel te snappen. En wanneer je het snapt dan zie je hoe onbewust maar hoe scheppend onze keuzes zijn, iedere dag weer.

Nu heb ik jullie gisteren gevolgd tijdens de zondag bijeenkomst over het loslaten van onbezorgdheid en dat jij voelde dat iedere vraag, wat moet ik doen, doe ik het wel goed, welk beslissing moet ik nemen, ook een vorm van bezorgdheid is en dus een gebrek aan vertrouwen. Het mooie hiervan is Bon dat wanneer je vertrouwen groeit je weet dat je altijd keuzes zal maken vanuit dit vertrouwen en dat de beslissingen zichzelf zullen aandienen. Dat kan namelijk niet anders omdat vertrouwen in jou groeit. Je merkt zelf ook dat wanneer je veel piekert over een beslissing je weinig vertrouwen voelt op dat moment.

Oké Pap, snap ik, maar hoe zit dat met het scheppen van je werkelijkheid, beslissingen die zichzelf nemen en een diep vertrouwen dat het leven gaat zoals het moet gaan. Ik heb het gevoel dat je toekomst scheppen èn vertrouwen op de goddelijke leiding niet helemaal bij elkaar past. Dan zou ik zelf geen beslissingen meer hoeven nemen maar nemen ze zichzelf.

Goed Bon, het mooie is dat het niet hoeft te passen maar dat het naast elkaar bestaat en elkaar beïnvloed. Beiden zijn te ervaren.
Wanneer jij een diep vertrouwen hebt dat het leven je leidt zoals de bedoeling is, dan zullen je beslissingen gemakkelijk te nemen zijn en zal je je hart volgen. Wanneer je bewust scheppend bezig bent met jouw toekomst dan kun je ook voelen of je hart hiermee resoneert. Wanneer je vanuit deze staat schept, dan schep je vanuit je ziel.
Je ego kan ook van alles verzinnen en scheppen, bewust, meestal onbewust en zal niet altijd voor liefde kiezen. Het ego schept los van het vertrouwen in de goddelijke leiding.
De ziel schept vanuit het gevoel van vertrouwen en het gevoel geleid te worden.

Waar het dus eigenlijk om gaat is dat de ziel geleid wordt in haar scheppingen door de goddelijke aanwezigheid en het ego tegelijkertijd in staat is om angst te scheppen.

Van belang is niet hoe maar dat je je hier dus bewust van bent. Ieder van jullie kent het verschil van het ego en de ziel….een wereld van verschil, toch Bon.

Een wereld van verschil, verschillende levens tegelijkertijd. Zo interessant en bijzonder. De variaties van bestaan zijn oneindig. Zo heb ik dus de afgelopen tijd verschillende creaties van mezelf en het geheel mogen beleven. Een prachtige ervaring.
Heel goed trouwens dat jij en mam naar Australië gaan. Wat zal ze daar gaan genieten. En wat zal ze zich goed voelen. Weer helemaal de oude, de oude zelf voor dat ik in de picture kwam.

Ook de komende 2 weken zal ik aanwezig zijn in Zwitserland. Mooi en fijn om er vanaf deze kant bij te zijn. Ik zie de energieën van de mens en vanuit het ongeziene veld. Mooi om te zien hoe communicatie tussen de werelden tot stand komt. Ook hier weer werelden van verschil zoals er ook op aarde werelden van verschil zijn. Communicatie tussen alle werelden. Die communicatie gaat altijd via het hart en via liefde.
Helaas communiceren veel werelden op aarde via angst en lijden maar de tijden zullen veranderen en dat begint door mensen te leren met deze wereld te communiceren. Dat is namelijk communiceren met hun thuis.
Ga zo door Bon, de komende tijden zullen we je nieuwe informatie geven.

Dag Pap,
Dag Bonus

Haha kappen Pap, trouwens heerlijk je even weer zo dichtbij te voelen…

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.