De eerste les van het mediumschap

Als ik me afstem op de ongeziene wereld voor boodschappen dan doe ik dat met de groep van de broederschap van het licht. Mijn vader voel ik daarin duidelijk maar ook de grote bron, het goddelijke achter alles. Het is alsof het de stem van Liefde is en direct voel ik dan een druk op mijn hart, een kriebel daarin alsof het open wil, verder, groter en meer ruimte wil hebben. Het is een heerlijk gevoel en geeft vreugde en ook vrede.

De drie V’s

Als ik me afstem en boodschappen ontvang gebruik ik altijd mijn onderscheidingsvermogen. De boodschappen horen te voldoen aan de drie V’s:
Vreugde
Vrijheid
Vrede.

In al die jaren in het mediumschap heb ik wel geleerd waar wel en waar niet naar te luisteren. Want ook het ego is sluw hierin en geeft je allerlei boodschappen. Het grappig is dat die altijd door de mand valt omdat die een gevoel van angst, urgentie en druk geeft.

Op dat moment blijf ik stil en wacht en dan vanuit mijn hart wekt dat diepe gevoel op van vreugde en komen de woorden als vanzelf.

Soms is mijn vader zo aanwezig en helder met zijn taal en begrip. Soms luister ik naar de leermeester die serieus en duidelijk kan zijn.
Soms naar Tinto met zijn woordgrappen en daardoor simpele inzichten.

En ik luister naar mijn ziel, mijn prachtige licht met een hart zo vol compassie en liefde waarin de woorden zacht zijn, troostend en ondersteunend.

Maar nooit zal ik naar angst luisteren als zijnde de waarheid. Angst is voor mij een constructie van het menselijk denken, een sluier die voor de werkelijkheid ligt. Dat wil overigens niet zeggen dat ik niet vatbaar ben voor angst aangezien ook ik een menselijk denken heb. Maar iedere keer dat ik de tijd neem om dan dieper te voelen dan weet ik dat die gedachten van angst niet klopten.

Het is belangrijk om onderscheid te maken waar je naar luistert. Naar welke gedachten, inspiraties en ingevingen. En voldoen ze aan de drie V’s?

Dus als jij ook gevoelig bent en boodschappen ontvangt of wil ontvangen leer onderscheid te maken. Neem niet zomaar iets aan.
Eén van de eerste lessen in het mediumschap.
Weet jij waar je naar luistert? En merk je ook hoe sommige ‘zogenaamde’ boodschappen angst kunnen geven. Gebruik dan je heldervoelendheid dan weet je…

❤️
Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.