Ha Pap, vertel…

Ja Bon, het leven in de ongeziene wereld. Ken je het boekje van Antonie Borgia nog,  die schrijft over het leven in de ongeziene wereld? Ik kan je vertellen dat dat klopt én er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wij willen jullie iets meer vertellen over het leven hier. Net zoals jullie op aarde leven, leven wij hier en anderen weer ergens anders, maar leven is het belangrijkste thema. Alles leeft, beweegt, groeit en verandert. Laten we even bij het begin beginnen.

Sterven is niet moeilijk omdat jíj doorleeft en je erachter komt dat de dood een illusie was, waar je misschien een aards leven lang bang voor bent geweest. Vaak, tijdens het stervensproces op aarde waarin het lichaam afsterft, merk je dat je al dierbaren kunt gaan zien die al eerder zijn overgegaan. Voor veel mensen, die geen kennis hebben over het leven na de dood, kan dit beangstigend zijn. Eigenlijk heel jammer omdat dit niet nodig is. Echter, er heersen op de aarde helaas vele onware denkbeelden die wel angsten en onzekerheden creëren. Tegen de dood hoef en kun je niet strijden. Dat gevecht win je nooit. Het is de grootste oefening in vertrouwen. In mijn geval was het iets gemakkelijker omdat ik zo uit het lichaam floepte. Mijn hart hield ermee op waardoor ik er automatisch moeiteloos uitging en mijn lichaam zag liggen. En ja, ik had 2 dagen daarvoor al iemand in de tuin zien staan die op me wachtte. Dus dat is iets wat bij de meesten kan gebeuren. Al een hint, een blik, een gevoel van de ongeziene wereld… van Thuis.
Heb je sterke denkbeelden over het leven na de aarde dan kun je daar in eerste instantie gelijk in krijgen en juist die beelden zien en ervaren. Zo zie je hier in de eerste laag veel mensen bij elkaar die dezelfde denkbeelden hebben over het hiernamaals. Mensen die niets geloven en daarin strakke overtuigingen hebben, kunnen soms in het niets terecht komen. Het duurt soms iets langer voordat ze wakker worden, hun oogkleppen afdoen. Maar ja, wat is tijd?  Hoe minder sterk je overtuigingen, hoe opener de mind, hoe meer je in staat bent om te zien en ervaren. Dus met andere woorden: iedere overtuiging maakt je belevingswereld beperkter. Op een gegeven moment zal toch ook door deze overtuigingen heen het licht van liefde gaan stralen. Dit diepe gevoel van liefde brengt je in een andere staat, waardoor je open gaat voor dat wat mogelijk is. Soms wordt je opgehaald door dierbaren die er al zijn en die jou kunnen helpen de mogelijkheden van het hiernamaals te gaan zien. Hou je mind open als je komt. Dat is een advies wat ik zou willen meegeven aan iedereen op aarde.

Er zijn vele werelden op aarde, kijk naar geloofsovertuigingen, cultuurverschillen en bijvoorbeeld het verschil tussen iemand die positief of negatief denkt over de wereld. Het zijn allemaal verschillende werelden die zich afspelen op dezelfde aarde.
Zo is dat hier natuurlijk ook. Je kunt van alles aannemen op de aarde maar de vraag blijft of het werkelijk waar is en of jouw werkelijkheid de enige werkelijkheid is.
Voor mij was de natuur de overweldigende factor. Het is hier zo ongelofelijk mooi en sereen. Tijdens jullie visualisaties ben je in staat om deze wereld te betreden en te ervaren. Echter, vaak word je weer afgeleid door je dagelijkse denken en zap je als het ware hier weer weg. Ik wil jullie niet precies vertellen over alle mogelijkheden, sferen en lagen die hier bestaan. Waarom niet? Omdat dat weer teveel beeldvorming geeft en je daardoor niet open staat voor andere mogelijkheden. Met een open mind ligt het universum aan je voeten.
Regelmatig zijn we bij jullie, bij diegenen die we achter hebben moeten laten. We voelen je gedachten, je gevoelens en je ervaringen. In de eerste tijd na het overlijden leven we nog veel in deze 2 werelden. Op een gegeven moment meer in deze, maar dan is de communicatie weer gemakkelijker. Nee, niet iedereen heeft de behoefte of is in staat deze communicatie tot stand te brengen. Je hebt zelf al gemerkt Bon dat het wel wat training vergt. Zo ook voor ons aan deze kant.
En het heeft al helemaal weinig zin voor ons om contact te maken met mensen die hier geen open mind voor hebben. Hoe kunnen we dan onze ingevingen en gevoelens afgeven als de mind gesloten is.

Na een periode van gewenning, ontmoetingen, opruimen van belemmeringen en het ontdekken van de mogelijkheden hier, gaan sommigen datgene nog doen wat ze niet op aarde hebben gedaan. Iets waar ze altijd van hebben gedroomd. Sommigen, zoals ik, zijn gepassioneerd om de communicatie met de aarde te behouden voor verschillende redenen. Sommigen leren, ontwikkelen of reizen. Sommigen helpen, bouwen en vangen zielen op die naar deze wereld komen. Sommigen proberen anderen, die nog in hun eigen mentale constructie gevangen zitten, te helpen verder te kijken dan hun neus lang is.
En daarna komen er lagen die ik je niet kan beschrijven, zo mooi. Maar je komt er vanzelf wel dus hou je maar eerst bezig met de aarde.

Fijn Pap, om dit te horen. Ik had wel een vraag die gisteren tijdens de workshop werd gesteld. Is het nodig om te weten wie je gids is en kan iedereen deze communicatie tot stand brengen?

Niets is nodig Bon, maar het verrijkt wel je leven en je inzichten. Tuurlijk zeggen mensen weleens dat je alles uit jezelf moet halen, maar waarom zou je je niet laten begeleiden door je wijzere broeders en zusters? En ja, iedereen kan deze communicatie tot stand brengen. Je moet er alleen wel iets zelf voor doen. Het gaat niet geheel vanzelf zoals je ook als je klein bent de taal moet leren spreken. Zo moet je elkaars taal leren spreken. Start met de intentie dat je dit verlangt en vraag om je heen hoe je dit kunt ontwikkelen.
En ja in deze tijd op aarde is het een noodzaak en een prachtige mogelijkheid om je te laten inspireren. Kun je het helemaal uit jezelf halen? Ja hoor, als je altijd het pad van liefde loopt
.

Pap ik had gisteren ook een mooie inspiratie die ik graag wil delen:

Waarom in onmogelijkheden denken als je ook kunt denken in mogelijkheden
of in angst geloven als je ook in liefde kunt geloven.
Waarom je zorgen maken als je ook zou kunnen vertrouwen
of je hart afsluiten als je ook je hart open kunt laten.
Waarom alles alleen willen doen als het samen sneller gaat, of
geloven in je zwakte als je ook kunt geloven in je kracht.
Waarom competitie als we ook kunnen samenwerken,
of je hebzucht laten prevaleren terwijl we ook kunnen delen.

En waarom altijd je denken volgen als je ook je hart kunt volgen,
of voor de realiteit kiezen in plaats voor het idealisme.
Het hart is zo veel wijzer, inspirerender en liefdevoller.
Ze wijst naar je kracht, je mogelijkheden en je kansen
Ze inspireert je tot delen, tot groei en openheid.

Is het niet juist het idealisme van de mens
wat ons voortstuwt en
ons laat geloven in een nieuwe wereld?
Juist deze dagdroom,
juist dit geloof kan een berg verzetten,
samen in liefde.

Mooi Bon. Zo is het, geloven in mogelijkheden.

Zeg Pap, ik heb nu het manuscript van deze gesprekken naar de uitgever gestuurd voor het maken van een boek. Zijn we nu klaar of kun je nog meerdere thema’s uitdiepen?

Haha Bon, thema’s als dood en leven, ziekte en genezing, angst en liefde, vreugde en lijden? Alles wat je zou moeten weten kun je vinden in deze boodschappen. De mens wil echter altijd meer en meer; dit is trouwens ook een mooi thema ;). Het mooie is Bon, we zijn nooit uitgeleerd en wanneer we in staat zijn onze mind nog verder te openen dan zijn we ook in staat om meer te begrijpen. Daar zullen we zeker aandacht aan besteden.

Aan de lezers van dit boek zou ik willen vragen, lees de teksten steeds opnieuw of sla af en toe een bladzijde open. Leer te luisteren met je hart, probeer het niet altijd te begrijpen. Doordat je je oefent in het luisteren met je hart ga je andere dingen zien en lezen. Alle boeken op aarde die geïnspireerd worden doorgeven of gechanneld hebben verschillende lagen in zich. Mooi om dat te ontdekken.
Ja Bon, wij gaan door. Er zijn nog genoeg dingen die wij je zouden willen laten herinneren en waarvan we willen dat je die doorgeeft. Voel wat het met jou doet, welke energie het je geeft om hiermee bezig te zijn. En hoe fijn dat we op deze manier dit contact hebben opgebouwd. En met deze gesprekken hopen we mensen te herinneren aan wie ze in essentie zijn en we hopen dat ze ook pen en papier pakken en gaan schrijven met hun overleden dierbaren en begeleiders. Niets moet, maar het mag wel. Mogelijkheden te over.

Ja Pap, dit contact wat we nu hebben vind ik zo voedend en magisch en dit is iets wat ik iedereen gun. Ik merk de laatste maanden wel dat ik er meer hoor praten, niet meer alleen jou.

Ja dat klopt omdat ik ook een doorgeefluik ben voor anderen van de broederschap van het licht. Er komt zeker een tijd dat je mij er niet meer tussen hebt en dat is prima.

Fijn Pap tot snel.

Dag lieve Bon.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.