U krijgt het volgende recept tegen depressies, angsten en lichamelijke klachten:

3 maal daags de pil van liefde in nemen. Het verspreidt zich razend snel naar iedere cel: ga even zitten, doe je ogen dicht en denk terug aan de eerste keer dat je verliefd was. Voel die verliefdheid en hoe gelukkig je je toen voelde. Gelukkig, vredig, levendig, krachtig enz…Voel hoe je die verliefdheid gewoon nu in je lichaam kan voelen en neem het besluit je nu goed te voelen. Je hoeft de gevoelens van verliefdheid niet meer te projecteren op die ene persoon maar het vooral te voelen in uzelf. Soms kun je deze gevoelens al voelen als je iets moois ziet in de natuur bijvoorbeeld. Liefde bevindt zich namelijk in u, niet in een ander.

Deze pil heeft een direct chemisch effect op de hersenen en werkt net zo goed als een antidepressivum maar dan zonder bijwerkingen.

Heeft u vervolgens last van dat eindeloze gemaal in uw hoofd dan mag u 2 maal daags een half uur malen. Gaarne dit gemaal opschrijven. De rest van de dag neemt u naar behoeve de liefdespillen in en vertelt u het denken dat het alleen mag malen in dat half uur. U hoeft niet naar de apotheek…dat zit namelijk in uw hoofd..

Nu zit er één punt van aandacht bij. Op het moment dat u zich beter gaat voelen, en dat gebeurt redelijk snel, is het van belang dat u uzelf deze dosis liefde dagelijks blijft geven. Zo niet dan kan het zijn dat u weer wordt opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken en u redelijk snel vervalt in oude patronen en angsten. Het mooie van liefde is dat het nieuwe paden maakt in uw leven als ook in uw hoofd. Het is alsof de liefdescellen zich met elkaar gaan verbinden. En het leven ziet er plotseling een stuk aangenamer uit.

Er zitten echter enkele bijwerkingen aan dit product:

  • het heeft een verslavende bijwerking want wie wil nou niet 3 maal daags liefde zijn?
  • het aparte is dat ook de mensen die u niet leuk vond opeens leuker blijken te zijn. Dus neem de moeite ze te leren kennen en ontdek.
  • het vermogen tot oordelen en zwartkijken wordt beduidend minder.
  • u kunt plotseling veelvuldige lachbuien krijgen met iemand maar ook wel eens alleen.
  • een ernstige bijwerking is dat het vermogen tot zorgen maken drastisch afneemt.
  • ook zult u merken dat uw omgeving reageert op uw toegenomen liefde en u zult regelmatig glimlachen ontvangen.
  • u verliest de capaciteit om te geloven in strijd en drama.
  • u krijgt een enorme behoefte aan het blijven uitstralen van liefde.
  • toename van veelvuldige aanvallen van waardering voor uzelf en anderen.
  • toename van het vermogen tot genieten van het moment.

Mocht het even niet werken verhoog dan de dosis. Een overdosis bestaat niet met deze pil dus maakt u zich geen zorgen. Hij is beschikbaar in onbeperkte hoeveelheden en het is volstrekt gratis. Om uzelf te herinneren de pil dagelijks te nemen raden wij u aan aan hartje of een zonnetje op uw hand te tekenen. Zo herkent u ook direct de andere leden van deze liefdesbrigade en kunt u op dat moment er eens hartelijk om lachen waardoor uw gevoel van liefde direct weer toeneemt.

Het enige wat we aan u vragen is om deze pil en het liefdesgevoel wat het geeft zoveel mogelijk te delen en beschikbaar te stellen voor iedereen om u heen.

Naast de liefdespil kunt u de visualisatie van de zon gratis downloaden. Dit ter versterking voor een blijvend resultaat. En natuurlijk zult u wel eens ver verwijderd zijn van dit gevoel van liefde en ontspanning. Geen probleem, gewoon dagelijks de pil innemen en u zult verbaasd zijn hoe snel deze werkt. Waar liefde is kan geen angst zijn.

Vanaf 21 Juli tot eind augustus ben ik in rust, schrijvend en genietend van de prachtige natuur en de mensen om me heen. Kijk bij trainingen en events voor de top bijeenkomsten dit najaar en de retraites zodat je de dosis liefde kunt blijven opvoeren. Ik wens u een stralende en liefdevolle zomervakantie…

liefs Bonnie

De agenda van mediumschap.com vindt u hier.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.