Ha Pap en de groep. Kunnen we op het vorige onderwerp nog even door. Er kwamen vragen van de lezers.

Vraag 1: ik lees hierboven (en elders) het “scheppen van werelden”. Alles wat je zegt/denkt schept een nieuwe wereld.
Hoe moet ik die wereld zien? Fysiek? Energetisch? Hier bij ons, elders in het universum? Schep je een wereld waar je dan op/in leeft door de gedachtes en acties? Ik zou daar wel iets meer over willen weten.

Vraag 2: over nachtmerries die een kind heeft. Als je nog nooit boeken/beelden/films over monsters hebt meegekregen, hoe kan een kind dan over enge wezens dromen?

En de derde vraag is van iemand die wil weten hoe we om moeten gaan met agressie in de wereld en over Trump en zijn maatregelen betreffende abortus en vluchtelingen.

Goedemorgen Bon,

Die zullen we naar ons beste weten beantwoorden. Ik zeg ons beste weten want ook wij zien gedeeltes van de waarheid en samen zien we meer. Vandaar ook deze grote groep aan de andere kant die in allerlei verschillende werelden leeft. Samen zien we een aanzienlijk deel van de schepping. Zoals we al vertelden; de schepping als verf op het grote canvas van liefde. Het canvas is in verschillende dimensies, net als de verf. Dan komen we direct op de eerste vraag.
Vraag 1: we scheppen werelden met ons denken, etherisch, en in sommige vormen fysiek, zoals op de aarde. Neem even een voorbeeld van 4 mensen bij elkaar. Als je al hun gedachten, gevoelens, aannames en overtuigingen bekijkt en je in hun verplaatst dan zal je de wereld op 4 verschillende manieren zien. Dus in je lichaam heb je al een eigen wereld. Daarnaast creëren we gezamenlijk, onbewust door onze verwachtingen, en bewust door focus en het richten van energie. Je kunt dus de wereld in jezelf scheppen met hoe je naar de wereld kijkt en wat je er van verwacht. Je kunt op energetisch niveau werelden scheppen die zich zouden kunnen manifesteren in materie. In andere werelden scheppen kun je nog niet omdat je er geen weet van hebt. Op dit moment zijn jullie je op aarde nog niet eens bewust van deze kracht waarover je beschikt. En als je het dan bewust probeert waarom komen de dingen die je graag wenst niet? Dat is omdat er in je denken, door je gevoel, andere signalen worden uitgezonden. Mooi voorbeeld kun je vertellen Bon, wat jij net hebt gedaan.

Ja pap is goed. Ik ben zelf bezig met een boekje E-kwadraat van Pam Goult waarin allerlei experimenten en proeven staan om de kracht van je denken te manifesteren. Het eerste experiment, en dat is waar de groep ook over sprak, is het verwachten van vlinders en witte veren. Goed, die lukte bij heel veel mensen en er kwamen prachtige verhalen.
Het volgende experiment ging over iets materieels wat je graag wilt verwachten. Nou toen kwamen er direct allemaal tegenwerpingen uit mij: wat een onzin, hoezo weer iets materieels, wat hebberig, enz …(we hebben er zo veel van deze). Echter, als je dus niet gefocust bent dan lukt het zeker niet. Dus ik haalde in mijn verbeelding alle stemmetjes erbij en vroeg ze samen met mij richting te bepalen en oké we gingen het experiment aan. Ik wilde graag een iMac op mijn bureau zien staan in 48 uur. Op onverwachtse wijze, dus niet dat mijn man hem voor me ging kopen of geld besteden wat ik verdien.
Gisteren was mijn termijn bijna verstreken, nog 2 uur. Het gevoel van falen en zie je nou wel bekroop me. Kom op God, laat zien zei ik ….
Een uur voor de deadline denk ik: vooruit ik ga mijn rekening checken. Wat blijkt!!!!!
Iemand stortte geld op mijn rekening, een oude schuld, had ik niet meer verwacht…Genoeg om mijn iMac van te bestellen … Vandaag komt ie binnen …

Ja mooi he Bon, je merkte al hoe belangrijk het was om die tegenwerpingen niet in je denken toe te laten maar ze op 1 lijn te krijgen. Dit is wat regelmatig gebeurt in de wereld. Het mooie was ook dat je het deelde met mensen die je bekrachtigde door je foto’s van hun iMac op te sturen. De bekrachtiging van elkaar en elkaars ideeën is essentieel en zorgt voor nog meer focus op het gewenste resultaat. Zo mag je wel je onderscheidingsvermogen gebruiken aan wie je het vertelt, zodat je zeker weet dat de bekrachtiging komt en niet dat je wordt verleid tot twijfel en onzekerheid waardoor je verwachting, focus en manifestatiekracht enorm afneemt. 

Goed even terug naar vraag. Je begint met het beseffen dat je je dagelijks leven zelf schept door de manier waarop je erover denkt. En je kunt scheppend bezig zijn door eerst te verwachten, te focussen zodat het zich wederom in jouw wereld laat zien. De rest komt later wel.

Vraag 2: over de dromen. Er zijn geen kinderen die zomaar dromen over monsters zonder dat daar al iets van angst in het lichaam is gekomen. Angst komt al in je lichaam in je moeders buik. Dit is geen oordeel, slechts een feit. We krijgen als kind al de ideeën en gedachten mee van onze ouders. Dus ook het besef over zogenaamde monsters. En zoals we eerder aangaven, dit is een mentale manifestatie. Een tekening op het canvas van liefde.

Vraag 3 over Trump. Of hij wekt agressie op, of mededogen, of vechtlust, of een doorzettingsvermogen om te kiezen voor licht. En deze manifestatie op aarde laat zich dagelijks in jou zien, in je denken, in je gevoelens. Of je kijkt met agressie naar jezelf en de wereld, of met mededogen, of met doorzettingsvermogen om te kiezen voor licht. Wees wijs waar je je gedachten aan besteedt,  want zoals jullie al weten, dat groeit. Door erover te vallen enz. geef je het energie tot realiteit. Zie een andere realiteit, zie een andere toekomst dan hij schetst, neem het niet voor waar aan maar schep de waarheid van liefde … Kun je je voorstellen hoe sterk die kracht zal zijn als velen dat zouden doen. Kiezen voor liefde, keuzes maken uit liefde … niet uit angst. Ruim de Trump op in jezelf en het zal zich niet meer laten zien in de materiële vorm…
En hij maakt opnieuw duidelijk dat we allemaal keuzes hebben. Prachtig.

Ha lieve Pap, heerlijk weer dit en dank je wel.

Dag Bon en weer wat vaker gaan zitten alsjeblieft … richt je aandacht op waar je hart blij van wordt, niet op wat je denkt allemaal te moeten doen. 

Ja, zegt mijn kwebbelende aap dan: dan doen we straks niets meer …

Moeten jullie eens proberen met z’n allen en kijken wat er dan gebeurt.
Dag Bon.

Dag Pap en de broederschap van licht.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.