Ha Pap,
We hebben weer een mooie avond gehad over de boodschappen die je met ons deelt. Ik wilde toch even terugkomen op 2 vragen. 1 daarvan was of het mogelijk was dat een gedeelte van de ziel nog in de ongeziene wereld verblijft en het stuk ziel, hier in een lichaam vroegtijdig terughaalt. En de andere van iemand die vroeg waarom ik dit niet gewoon uit mijn eigen ziel haal, aangezien die toch ook alwetend is.

Ha Bon, ja dat was zeker een fijne avond, we waren er namelijk bij. Het klopt trouwens dat je zelf weinig van die avonden herinnert en waar we over hebben gesproken al ken je de onderwerpen omdat je die eerder hebt gehoord. Zoals het Mams ook al was opgevallen ben je in volkomen rust wanneer je spreekt. We voelen wel je zenuwen van te voren maar het klopt trouwens dat er een soort waas over je alerte denken heen komt.

Ja fijn dat je dat even beantwoordt Pap want dat is een vreemd gevoel. Ik weet waarover we, jij ik en de groep die jou inspireert gaan spreken maar op het moment dat ik het eerste nummer aanzet gebeurt er iets vreemds. Ik ben er wel maar ook weer niet. Ik kan niet meer goed nadenken waarover ik wil spreken en het viel me op dat wanneer ik wil regisseren ik de tekst kwijt ben. Ik moet dan opnieuw stil zijn en weer luisteren. Dat geeft ook direct een antwoordt op de tweede vraag waarom ik het niet uit mijn eigen ziel haal.

Ja Bon en het antwoordt is ook: samen zijn we meer.
Zoals ik weer iets meer van de waarheid kan zien zo zijn hier natuurlijk ook mensen die nog veel meer zien. Samen proberen we het met jou zo goed mogelijk over te brengen. Zou het alleen uit jouw eigen ziel komen dan mis je alsnog het bewustzijn om alles te kunnen begrijpen en uit te leggen. En waarom alles in je eentje doen als we met zo veel zijn. Het maakt het leven ook een stuk makkelijker. Iedereen mag om hulp vragen. We zijn hier tenslotte met meer dan genoeg mensen, engelen, gidsen en lichtwezens om je te helpen.

Om even terug te komen op de eerste vraag. Die vraag klopt niet helemaal aangezien we allen één zijn. En al die deeltjes hebben ook nog vrije keus tot het creëren van ervaringen. Er zal nooit een deeltje de macht hebben over een ander deeltje om je versneld van de aarde te halen. Het is dus niet zo dat je tweelingzielen hebt. Het ene geheel is al gesplitst in oneindige variaties. Wel kun je deeltjes herkennen die vlak naast je bestaan in het grotere geheel.
Wel gebeurt het dat er mensen zijn die hier te vroeg aankomen en vriendelijk wordt gevraagd dat ze weer teruggaan naar de aarde om hun missie te volbrengen. Oh ja je hoeft trouwens niet op aarde heftig naar je eigen missie te gaan zoeken. Leef je leven zoveel mogelijk als je kan in vreugde en volg je hart, dan leef je je missie. En dat kan voor iedereen weer anders zijn. 

Ja Pap, maar laatst was er iemand in de workshop en zij kon haar missie niet voelen en had daar moeite mee. Er was niet iets waar ze een enorme passie voor voelde.

Oh Bon maar wie zegt dat je ergens een enorme passie voor moet voelen. Ja dat doe jij vaak maar dat wil niet zeggen dat wanneer je dat niet voelt je dan je missie niet leeft. Niet weten is iets anders dan niet leven. Soms is het gewoonweg beter dat je je missie niet weet en tegelijkertijd leef je hem gewoon. 

Haha Pap ja die bergrijp ik. Trouwens mooi ook weer dat iemand weer reageerde op hoeveel jouw teksten lijken op wat ook in de cursus in wonderen staat. En ik ben verrukt nu ik hem bestudeer met een groepje dat ik soms letterlijk je teksten tegen kom.

Ja Bon, de waarheid laat zich op veel verschillende manieren zien en iedere dag weer via ongelofelijk veel inspiraties, mensen, boeken, gesprekken en films. Iedere dag weer om je te herinneren aan wie je bent en wat waarheid is. Velen engelen lopen op de aarde rond en kruisen je pad veelvuldig om je te laten herinneren.
Ook wat wij vertellen is niet nieuw. De waarheid is namelijk eeuwig en onvergankelijk dus die herhaalt zich vaak in verschillende vormen en in de verschillende tijden van de aarde. Dat is waarom je het herkent en je in je lichaam een gevoel van herkenning en opwinding voelt. De ziel in jou begrijpt en reageert op eeuwige, onvergankelijke waarheden van de ziel. 

Dank je Pap, ik ga lekker slapen. Wat ga jij doen?

Ik ga me verfrissen aan de schoonheid en de helende energieën hier aanwezig en dan ga ik muziek maken, zingen om precies te zijn.

Ahhhhh Pap, echt? Muziek maken? Zingen? Dan kon je helemaal niet op aarde.

En dat is precies de reden waarom ik het nu wel doe. Denk je dat we hier dezelfde dingen doen die we op aarde ook deden? Nee, we doen vooral ook de dingen waar we op aarde niet aan toekwamen. Jij hoort toch weleens muziek uit de ongeziene wereld?

Ja Pap maar wel heel ver weg. Ook meer alsof het in mijn herinnering ligt dan dat ik het hoor. Oh dat zou ik overigens wel graag willen Pap. En ik zou natuurlijk jou wel muziek willen horen maken haha.

Goed Bon, dat zullen we eens proberen terwijl jij slaapt. In je dromen kunnen we je veel laten zien, horen en inspireren. Overigens dit geldt voor iedereen op aarde. Let dus op je dromen.

Dag Pap,

Dag Bon.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.