Oh Pap, ik hoor al 2 weken dit onderwerp in mijn hoofd zingen maar heb nu pas de rust om te gaan luisteren.

Ja Bon, een belangrijk onderwerp op de aarde omdat veel mensen al op jonge leeftijd kennismaken met eenzaamheid. Een eenzaamheid die in het juiste licht geplaatst niet nodig zou hoeven te zijn maar op aarde echter wel in volle mate aanwezig is. Veel mensen voelen geen aansluiten, voelen zich afgescheiden van anderen en van zichzelf. En hier ligt de crux; afgescheiden zijn van jezelf, je ware Zelf wel te verstaan.  Maar al op jonge leeftijd verbonden worden met het zelfbeeld wat wordt gevormd door de denkbeelden van de aarde, je maatschappij waar je in leeft, je sociale omgeving en ouders. Al op hele jonge leeftijd ontvang je een beeld over jezelf door de spiegelingen om je heen. Dit zelfbeeld zorgt voor afgescheidenheid van het ware Zelf en daardoor ga je als mens eenzaamheid voelen. 

Mooi Pap, dit staat ook al beschreven in het model wat jullie eerder hebben doorgegeven van De Levensinitiaties. En dan zit daar nog tussen de ziel, je ware zelf en je zelfbeeld een pijnlaag.

Ha Bon, ze wisten heel goed wat ze doorgaven toen. Door die afgescheidenheid ontstaat vanzelf pijn, die tussen de ziel en het zelfbeeld komt te liggen. Zo zijn veel mensen op aarde afgeleid door hun zelfbeeld en de daardoor ontstane pijnlaag zonder dat ze kennis krijgen van hun ware zelf, hun ziel. We zijn er heel blij mee dat inmiddels ook zoveel tieners het boek Onderweg naar verlichting hebben gevonden waardoor hun denken weer open gaat en ze ook de zielszintuigen weer kunnen gaan ontwikkelen. Om zo weer de verbinding te maken met de ware essentie waardoor eenzaamheid verdwijnt. Op dat moment zal je juist momenten van alleen zijn opzoeken om die diepere verbindingen met jouw essentie te voelen en te ervaren. Het is een ware diepe vreugde om dat te voelen. Het vraagt alleen maar om stilte en ruimte om gehoord en gevoeld te kunnen worden. 

Ja is mooi he Pap, ik zit op dit moment te kijken naar een vriendje van Nout die nu het boek hier in Zwitserland aan het lezen is en me natuurlijk constant vragen stelt. Mooi om te zien wat er gebeurt.

Jazeker en precies de bedoeling. We gaan door.
Wanneer je mensen tegenkomt die bijna omkomen door eenzaamheid, want dat is wat er werkelijk gebeurd, het lichaam gaat ook in afgescheidenheid, breng ze dan eerst tot rust, praat met ze, en verbindt ze dan weer met hun ware zelf.

Oké Paps, ik zelf zou ze dan direct de visualisatie van de ZON leren en ze vertellen over wie ze in werkelijkheid zijn. Ik zou ze via visualisatie de vreugde willen laten voelen door verbinding met de ongeziene wereld en ik zou ze leren te luisteren naar hun stille stem in hen die praat over liefde.

Ja Bon, weet je nog hoe jouw eigen eenzaamheid verdween?

Ja heel goed. Ik voelde me mijn hele jeugd niet op mijn plaats en zei 7 jaar dat jullie me hadden geadopteerd. Ik begreep de wereld en haar denkbeelden niet op aarde want ik kon me nog iets andere herinneren. Op het moment dat mijn verbinding met Thuis, het ongeziene veld (vanaf de aarde dan) en mijn begeleiders zich weer volledig opende ben ik nooit meer eenzaam geweest en begreep ik mijn missie hier op aarde. Mazzel voor mij maar veel mensen ervaren dit niet of krijgen dit nooit op hun pad dus blijven in die ervaring van afgescheidenheid.

Ja Bon, afgescheiden van Thuis, in jou in je ware zijn. En wij zijn er met velen om je weer dit Thuis te laten herinneren dus als er mensen zijn die dit stuk lezen dan zouden we je willen vragen om zo dadelijk je ogen te sluiten, je voor te stellen dat je je hart opent en je verbeelding te gebruiken om je Thuis voor te stellen, hoe dan dan voor jou eruit mag zien. Hierdoor heb je een poort gecreëerd waardoor wij ons kunnen verbinden met je.
Verbeeldingskracht is dus geen fantasie maar een poort tot communicatie.
Wij willen je graag laten ervaren dat je nooit alleen bent en dat je ware zelf zo groots is en ongekende mogelijkheden tot haar beschikking heeft. Het is even oefenen dus geef niet op, waarom zou je?
Het zijn de spieren van de ziel, al zo lang niet meer gebruikt, die je opnieuw gaat trainen.
Eenzaamheid verdwijnt wanneer je besef wie je in werkelijkheid bent waardoor de afgescheidenheid in je leven verdwijnt. Op dat moment zal je ervaren dat je met alles om je heen bent verbonden; dat je alles bent.

En fijn Bon, dat het boek met onze boodschappen binnenkort wordt gedrukt. Jullie hebben er hard aan gewerkt en het ziet er prachtig uit. Alle hulde.

Dank Pap, fijn je weer even zo dichtbij te voelen.

Ja Bon, ook wij zijn niet afgescheiden omdat Liefde altijd en eeuwig verbindt. Laat nou het hele leven en haar schepping gebaseerd zijn op Liefde….

Mooi Pap en dank je wel.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.