Hallo broeder- en zusterschap van het Licht,
Ik ontvang graag jullie input over healing. Ik weet dat we nog een missing link moeten toevoegen op alles wat er al bekend is over healing. Jullie hebben al eerder via mijn vader inspiratie gegeven erover en in het najaar starten Yvette en ik met een training healing & bewustwording. Ik weet dat we ons nog ergens veel bewuster van mogen worden zodat we veel meer ons zelfhelend vermogen kunnen aanspreken in onszelf.

Lieve Bonnie,
Velen op aarde worden door ons geïnspireerd om de poorten naar de ongeziene wereld te openen zodat op aarde ook onze stem kan worden gehoord. Het is nu de tijd en we hebben de mogelijkheid door de toenemende verhoging in frequentie van de aarde om dit te kunnen bewerkstelligen.
En hier heb je precies de ingang die je nodig hebt. Hoe kun je de frequentie van het lichaam zodanig verhogen dat het synchroniseert met de frequentie van de ziel. Zoals wij eerder hebben aangeven bestaat er in de ziel geen ziekte, vergankelijkheid of de dood. In jullie bestaansvorm op aarde echter wel. Daarnaast komt nog het feit dat velen van jullie denken het lichaam, denken en gevoelens, te zijn. Laten we het voor het gemak Persoonlijkheid noemen. Hierdoor wordt ziekte, vergankelijkheid en dood een realiteit. Voor de ziel, jullie echte zelf, is dit geen optie. We hopen dat je even de tijd neemt om dit nogmaals te lezen en diep in je door te laten dringen. Je ziel, eeuwig en onvergankelijk heeft als uitingsvorm of instrument het lichaam en de bijbehorende ontstane persoonlijkheid om zich te uiten. De ziel verdwijnt na een periode om door te gaan in een andere vorm. De ziel kent geen ziekte echter kan wel te maken krijgen met een ziek instrument die gecreëerd wordt door het aardse denken. In de persoonlijkheid leeft namelijk wel ziekte, en de dood.

Hoe kun je de frequentie van het lichaam verhogen?
1. De frequentie verhogen van je denken. Wat zijn je gedachten die je de ether instuurt?
2. De frequentie verhogen van je gevoelens. Welke gevoelens en hun elektromagnetische straling zend je de ether in?
3. De frequentie van het lichaam verhogen. Met wat voed jij je lichaam?

Daarnaast hebben we jullie op het pad gezet van de oude Aboriginal healing, die als voorbeeld staat voor de oude wijze levensvormen op aarde, en uitgaat van de 5 stappen tot bewustwording en healing
1. Bereidheid
2. Bewustzijn
3. Acceptatie
4. Empowerment
5. Aandacht en focus

Ook zijn jullie je aan het verdiepen in de spierspanningtesten, hoe je het lichaam hierin op 1 lijn kunt krijgen met je intentie en hoe je de kracht van jouw denken kunt gebruiken tot manifestatie.

Dit alles heeft te maken met het verhogen van frequentie. De hoogste meetbare frequenties zijn van dankbaarheid en liefde samen. Met deze frequentie kom je in de ziel. We spreken graag over De Ziel omdat die voor iedereen gelijk is. Je kunt het tevens noemen de Goddelijkheid, de bron van liefde, het Zelf. Hierin zit geen speciale identificatie op een bepaald gebied maar omsluit alles.

Eerder hebben we doorgegeven dat de ziel nooit ziek kan zijn. Wel kan de persoonlijkheid geloven in ziekte. Zowel de ziel als de persoonlijkheid is in staat tot creatie. In deze tijd op aarde is het vooral de persoonlijkheid die op de aarde tot manifestatie komt.

De belangrijkste stap in het hele verhaal is het diepe besef dat je de persoonlijkheid niet bent. Dat je de Ziel bent. Op dat moment kun je afstand nemen van dat wat er gebeurt in het lichaam, in de emoties en in je denken omdat dat niet hetgeen is dat je in werkelijkheid bent. Op dat moment kom je in een gebied waarin je met de Ziel kunt manifesteren. Dit is de hoogste frequentie.

Hoe minder Ziel zich kan manifesteren in het lichaam hoe meer persoonlijkheid en dus hoe meer het geloof in vergankelijkheid en ziekte en dood aanwezig zal zijn met alle gevolgen natuurlijk van dien. En er komt overigens in ieders aardse leven een moment dat de ziel zich geheel terugtrekt uit het lichaam waarna het lichaam sterft. Dat moment weet de ziel en is voor haar geen verrassing.

Door het besef dat je de Ziel bent zal je direct de frequentie van het denken, de emoties en het lichaam verhogen. (Dit betekent overigens niet dat je moet gaan vechten tegen al je emoties, verdriet, onzekerheidsgedachten en alles wat je in dit aardse leven meemaakt maar begrijpen hoe ze ontstaan, want ook deze persoonlijkheid is een tijdelijk onderdeel van ons)

Via de spierspanningstesten kun je het lichaam en de onderliggende gevoelens testen. Zo kun je het wel eens zijn met je denken maar gebeurt er nog steeds iets anders. Zo dienen dus alle gebieden zich te verhogen in frequentie.

Voor jullie op aarde lijkt dit geen gemakkelijke opgave omdat jullie dit al snel bekijken vanuit je persoonlijkheid en je dit proces tot zelfgenezing al snel ervaart als een moeten, een gevecht, een druk, en ook een angst voor schuld en zwakte mocht het niet lukken. De persoonlijkheid begint dus liever niet aan genezing en saboteert de poging tot het wakker maken van deze genezingskracht. Hierdoor blijft de persoonlijkheid de Schepper in je leven niet de Ziel.

Naast de stappen van Aboriginal healing en alle technieken die er zijn op aarde is de belangrijkste, het contact van jou met de Essentie. De Essentie is de bron van liefde, de Goddelijkheid, de Grote Geest, God. Hierin ligt alles wat je werkelijk nodig hebt om te begrijpen, om te bekrachtigen en om te helen. Het is de relatie met het Goddelijke die ons doet beseffen dat we niet los zijn van de Schepper en Zijn/Haar scheppingen maar een deel zijn van de Schepper. Dit is waardoor soms op wonderlijke wijze mensen doormiddel van gebed genezen. Of door het intense geloof in beterschap. Je mag niet alleen je geloof hierin versterken maar ook de kracht hierin om werkelijk te gaan ervaren wat dit geloof met jou kunt doen. Nu hebben we het hier niet over een religie. We hebben het over het geloof in de kracht van jouw scheppingen. Het geloof blijven mensen verwarren met religie maar het is juist de religie die Het Geloof heeft uitgehold tot een gevoel van onmacht. Het Geloof is dus het geloven van jouw kracht als Schepper. En kijk maar eens om je heen hoeveel je al creëert, echter onbewust en vanuit de persoonlijkheid.

Het is dus niet alleen de kracht van het denken, maar de kracht van het GELOOF dat de berg doet verzetten. En in dit Geloof zitten de volgende ingrediënten:
– Het denken in mogelijkheden
– Het voelen van mogelijkheden en de ervaring hiervan
– De dankbaarheid van deze kracht
– De Goddelijke liefde die jouw scheppingskracht versterkt.

Dit samen geeft de ultieme kracht van creatie, dit keer vanuit Liefde in plaats van Angst.
En het is Liefde dat geneest!

Wouw dank jullie wel, hier kan ik wat mee. De volgende vraag is natuurlijk hoe kunnen we dit Geloof versterken?

Door de verhoging van de frequentie en het cultiveren van het geloof. Hoe cultiveer je jouw geloof. Door het te testen, uit te proberen, te onderzoeken en erin te geloven;)

Dank jullie wel,
Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.