Ha Pap, ik heb enorm de behoefte om met je te schrijven. Ook naar aanleiding van de prachtige zielenlezing die ik gisteren ontving van Yvette. Een zielenlezing in combinatie met de aartsengelen. Mooi die oude leer over de engelen. Het thema was overvloed, mijn gedachten, illusies en angsten hierover. Mijn les hierin is om weer terug te keren naar mijn diepste besef van overvloed en ook hierin het grote vertrouwen te ervaren dat er voor mij en voor iedereen op aarde wordt gezorgd. Doordat ik, en ik weet nog wanneer, ben gaan denken in tekorten, heb ik dat ook in mijn leven hier gecreëerd. Een dreiging van een grote rechtszaak die toch mijn bestaansangst plotseling aanwakkert. Er werd gezegd: laat eens los en laat ons het voor je oplossen. En daar komt het tweede punt. Ik ben zo gewend om zelf het op te lossen, om me erin te mengen, om richting uit te zetten. En ik weet na alles wat ik heb ervaren, gelezen, ontdekt dat je soms beter in overgave kunt gaan, je denken eerst verandert waardoor er weer een andere werkelijkheid ontstaat. De overvloed heeft betrekking op financiën en ook op hartzaken en liefde. Ik heb tevens zo mooi ervaren de afgelopen week tijdens de retraite week hoe belangrijk het is om iedereen in je hart te sluiten. Wanneer je één iemand buitensluit gaat het in je eigen hart pijn doen.  Zo dit is wat er op dit moment speelt Pap.

Ha lieve Bon, ja in ieders leven komen momenten waarop zelfreflectie en contemplatie belangrijk is om de illusie te gaan doorzien en om ze vervolgens ook los te laten. Wanneer jij ze doorziet, zullen ze jou loslaten. Veel mensen op aarde geloven inderdaad het concept van overvloed niet. Ook hierin speelt jouw eigen scheppingskracht een belangrijke rol. En ook de lessen en uitdagingen die je wilde ervaren. Stel je eens voor Bon, dat je beseft dat het leven overvloedig is. Dat overvloed voor ieder mens beschikbaar is. En stel je eens voor dat iedereen dat nu heeft en beleeft. Wat voor gevoelens geeft dat?

Absoluut feest Pap. Ik voel me dan vreugdevol, blij, vrij en het is net alsof mijn creatieve krachten enorm gaan stromen. Ik voel verbinding met iedereen, ik voel dan liefde voor iedereen en ik krijg het gevoel alsof de mensheid dan vrij is. Ja hier maakt mijn hart een vreugdedansje van, dus het moet wel waarheid zijn.

Goed Bon, kijk nu eens naar hoe jij in het heden denkt over je financiën, je hartzaken en je overvloed in creativiteit en meerdere zaken?

Oeps, dat voelt zwaar en angstig. Ik krijg een gevoel van hard werken, van vooruitplannen, pensioenen maar voel ook de afgescheidenheid van mensen. Het voelt alsof het voorstellen van overvloed een trucje is die toch niet gaat werken. Oh heftig Pap, ik zie hoe ik creëer. De zwaarte en de angst is inderdaad precies wat ik dan maak en ervaar.

Hier heb je je antwoord Bon, de kunst van zeer creatieve mensen die in overvloed leven is dat ze in overvloed geloven en zich dus bezighouden met hun grootste passie. In het leven nu zijn veel mensen die al gaan twijfelen bij het idee om hun grootste passie te leven want hoe moet dat met geld, zekerheid en toekomst? Kun je er wel van leven is de vraag die dan bij velen opkomt. En wat gebeurt er dan in het creatieproces? Het stokt, hapert en verliest haar vreugde. Er is overvloed Bon en dat weet je diep vanbinnen ook. Laat je niet zo afleiden door illusies. En je weet ook dat het ervaren en creëren van overvloed weer delen geeft. Hierop mag je vertrouwen en je mag dit vertrouwen beoefenen. Eerst het doorzien van je illusies en onwaarheden om vervolgens weer de echte waarheden geheel in je lichaam te ervaren. Dit vraagt wel om beoefening, reflectie en contemplatie. Jouw diepste wens Bon, is om zo’n overvloed te creëren met je passie dat je anderen kunt laten zien dat we dat allemaal kunnen en dat je anderen hier op verschillende manieren in kunt helpen. Dat we elkaar kunnen voeden, helpen. Samen creëren we wereldse overvloed, niet alleen.

Ja Pap, dat kan ik voelen. Samen leven in overvloed. Wanneer ik de overvloed creëer in mijn leven kan ik delen. Dan vermenigvuldigt het en leven anderen ook in overvloed en ga zo maar door. Moet toch niet zo moeilijk zijn Pap?

Nee zeker niet, echter zolang men op aarde gelooft in afgescheidenheid en daardoor in angst, zolang hebben mensen moeite met delen. Overigens zou het probleem op aarde betreffende overvloed zo zijn opgelost als we dit bekijken met onze ogen van het hart. Wat wij zien is dat er veel mensen zijn die door financiële problemen, afgescheidenheid dus, hun pad niet kunnen bewandelen. Zouden zij constructief op dit vlak worden geholpen, aangezien er genoeg overvloed is, dan zouden zij weer enorm veel overvloed zelf creëren en doorgeven. En even voor alle duidelijkheid. Het gaat niet om het geld, het gaat om overvloed in alles. Wanneer we echt zouden leven in overvloed dan zou het geldsysteem op aarde niet meer bestaan. Want waarom heb je dat dan nog nodig? Ga delen, ga helpen, verander je denken, voel de overvloed en geniet van die energie in het universum dat overvloedig is in al haar facetten.
Er is genoeg van alles, eten, water, liefde, handen, geld, alles.

Dank je Pap, ik zal het vertrouwen hierin herstellen in mij en zal er direct weer naar gaan leven. Dank je, dank je, dank je.

Ja Bon, dank maar onze vader.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.