Ha Bon, we gaan het hebben over spijt. Spijt is het middel om je te laten voelen dat je niet vanuit liefde handelde, sprak of dacht. Het geeft je de directe mogelijkheid om te herstellen. Om het pad van liefde te kiezen. Zie spijt niet als een middel tot schuld, dan blijf je namelijk op het pad van angst.
Maar zie het als een herkenningspunt dat je op het pad van angst loopt en dat je ziel je terugroept naar het pad van liefde.
Wij voelen ons hier niet schuldig, maar ervaren wel spijt. We worden ons bewust van de dwalingen die we in het aardse leven maken en kunnen dan spijt voelen. Doordat we dit voelen geeft het ons de mogelijkheid iets recht te zetten, goed te maken. We kiezen voor liefde om ook jou weer liefde te sturen. We zien dat doordat we het pad van angst liepen we je pijn hebben gedaan. Door nu onze liefde te sturen kunnen we je angst en duisternis, ontstaan door onze acties, verlichten. We kunnen je vanuit deze kant de echtheid en waarheid laten ervaren die wij nu hebben leren kennen en herinneren.

Het spijt me zijn geen woorden van zwakte maar van inzicht en het teken dat je weer op het pad van liefde loopt.
Vergeef me is het loslaten van de spijt. Wij vergeven onszelf sneller dan op aarde doordat hier zoveel inzicht en liefde aanwezig is.
Vergeef me is het in liefde begrijpen van de dwaling waar je inzat. 

Zo fijn Pap, hoe mijn hart iedere keer weer resoneert met de waarheid van je woorden. Vaak ook zo simpel maar niet altijd gemakkelijk om toe te passen in het dagelijks leven. Heb jij spijt van dingen die je hebt gedaan of gezegd, Pap?

Jazeker, je ziet hier wat de consequenties zijn van je daden en dat daardoor het hart van een ander pijn krijgt en kan sluiten terwijl dat helemaal niet in zijn of haar aard ligt. Ja ik heb ook uitgebreid de effecten van mij op jullie levens gezien, in je gedachten, gevoelens en handelen. En ja ik kan ook zien hoe een gebrek aan zelfliefde pijn creëert bij je dierbaren. Ik snap het nu, ook hoe dit bij mij is ontstaan en ja ik kan spijt voelen dat ik het maar af en toe voelde en dat ik dan weer werd afgeleid door het dagelijks leven. Het is zo cliché Bon, maar oh als we het echt door zouden hebben dan geniet je iedere minuut van de dag van het wonderlijke van het leven. En bovenal ben je je dan veel meer bewust van de grote liefde die achter alles zit.
Het enige wat ik nu kan doen is jullie hiervan vertellen. En ja ik zie de wereldse strijd die je dagelijks kunt voeren op allerlei gebieden maar ik zal mijn best doen om jullie allemaal iedere dag weer opnieuw te inspireren. En wij zijn met velen…..luister, wees stil en maak met je hart & je verbeelding contact en dan zul je weten. Het mooie ook is Bon, dat iedereen deze waarheid al bezit en dat als je voelt dat je geen contact met ons kunt voelen maak dan contact met jouw eigen waarheid. Jouw stem van waarheid zal hetzelfde zeggen en je hart maakt dan een vreugdedansje. 

Thanks Pap…

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.