He lieve pap en de groep,

Ik wil me graag richten tot jullie allemaal omdat ik tegenwoordig vaak ook andere invloeden hoor tijdens onze gesprekken. Hoe zit dat Pap?

Ja Bon, dat klopt. Aangezien ik een duidelijke lijn met je heb voor dit werk en je mij uitermate goed kunt horen, mag ik de spreekbuis zijn voor velen. Sommige onderwerpen vragen om vanuit een gebied van nog meer overzicht en waarheid te worden bekeken en beantwoord. Via mij komen dan de antwoorden binnen die ik weer aan jou geef.

Onhandig lijkt me dat Pap, kan ik ze toch beter zelf horen.

Jazeker Bon, maar je hebt ook gemerkt hoe veel duidelijker je helderhoren is geworden sinds ik hier ben. Door onze lijn zijn we in staat je meer door te geven wat je daarvoor niet zou hebben ontvangen.

Ja Pap, dat herken ik wel. Ik heb het gevoel dat ik het antwoord ook zou kunnen geven op vragen maar jullie komen met verschillende lagen van een antwoord die ik in verschillende bewustzijnslagen kan begrijpen. Ook merk ik de laatste tijd dat ik gedurende de dag constant in een enorme vreugde loop. Ik ben me elk uur wel bewust van jullie aanwezigheid en van de aanwezigheid van het Goddelijke. Soms barst mijn hart van vreugde en wil ik iedereen dit laten voelen. Soms zo frustrerend omdat ik echt wel zie dat niet iedereen dit kan voelen. Ik kon dat trouwens ook niet 2 jaar, 5 jaar, laat staan 10 jaar, geleden. Het komt steeds vaker, zonder reden. Ik vind het zo’n ongelofelijk gevoel. Gisteren in het bos loop ik met dikke tranen van ontroering rond. Als ik verhalen hoor over de heftigheid in de wereld glimlach ik vanbinnen. Als Dana een wereldreis van 6 maanden gaat maken voel ik alleen maar plezier en opwinding. Geen enkel gemis, verdriet. Als ik naar mijn rouwperiode kijk van het afgelopen 1,5 jaar moet ik tot de conclusie komen dat er helemaal geen rouw is geweest. Soms voelt dit Pap alsof ik er niet helemaal bij hoor,  ik anders reageer dan anderen.. Ik weet ook dat het er allemaal bij hoort want de vreugde die ik voel is bovenmenselijk. De laatste 2 maanden wordt het iedere dag sterker en sterker.

Heel mooi Bon, wat jij voelt, en wat we iedereen willen laten voelen, is wat er gebeurt als je de hemel naar de aarde trekt en je door hebt dat hij er al lang is, in het nu. Om in het nu te komen, want daar ligt vaak het grootste probleem, is het belangrijk je aandacht naar het nu te brengen en de vreugde die in het nu ontstaat te ervaren. Zoals je weet zal je denken je meestal naar het verleden of de toekomst trekken. Doordat je al 20 jaar bezig bent met het temmen van je denken en het brengen naar het nu en haar vreugde, merk je dat het plotseling moeiteloos gaat. Dat is wat er gebeurt. Wat je voelt is de hemel of het paradijs of wat je werkelijke essentie is. De onzichtbare energie van leven wat in alles aanwezig is zowel in, mensen, dieren en de natuur, wordt zichtbaar voor je en bovenal voelbaar. Geniet ervan Bon. Ik voel dat ook maar nog veel meer dan jij nu voelt.

Dat is een fijn vooruitzicht Pap.

Zo is het Bon, je zicht vooruit wordt fijn en dat is wat je gaat zien.

Haha Pap, hier zit weer wat achter…

Ja Bon, wat we iedereen zouden willen vragen is om je zicht vooruit te zien als het meest mooie wat je zou kunnen verzinnen. Je merkt zelf ook al op Bon hoe sterk de manifestatiekracht hiervan is. Samen vooruitzien, daardoor creëren jullie de toekomst.

Ja Pap, dat heb ik zeker al gemerkt en helemaal als je hart resoneert met je verbeelding. Ik heb trouwens een vraag van een lezer over buitenaardse wezens, ook niet leuke, die energie van ons aftappen.

Haha Bon, allereerst zijn zij niet buitenaards maar bewoners van het universum, het geheel, een onderdeel van de schepping. Jullie zijn daarentegen een beetje buitenuniverseel. Jullie leven zo op een eigen eiland dat jullie niet zien wat er voorbij het water ligt. Daarnaast tappen jullie regelmatig energie van elkaar af en dat kunnen andere energieën ook doen. Wat je wel dient te realiseren dat je altijd een deel bent van het geheel, alles is aanwezig. Je hoeft geen angst te ontwikkelen. Er zijn zoveel meer dingen die je niet ziet of begrijpt. Sterker nog, ik zie slechts een oppervlakte van het geheel. Ik heb wel mijn bewustzijn verschillende malen al zo mogen vergroten dat ik meerdere bewustzijnslagen tegelijkertijd heb kunnen ervaren. In al die lagen spelen zich verschillende werelden af. Als je het hebt over energie. Kijk eens naar de hoeveelheid die je zelf kunt regenereren of kunt verspillen door allerlei onzinnige dingen. Kijk eens naar hoe je soms van een persoon heel veel energie krijgt en je enorm opgewekt voelt. Kijk ook eens naar hoe moe je je soms kunt voelen na een ontmoeting. Om je eerlijk te zeggen Bon, zijn er maar weinig mensen op aarde die niet beïnvloed worden door een ander. Een ander mens, wezen, energie. Alles is namelijk verbonden met elkaar.. Wel kun je je laten voeden door de grote bron zodat de mate waarin je beïnvloed kunt worden afneemt. En daarnaast is het van belang dat energie er in overvloed is, zoals alles.

Bonnie: na deze zinnen word ik afgeleid en ga ik de volgende dag door. Nu ik hier zit merk ik dat er niets komt. Het is stil. En in de stilte komt de diepe vreugde weer snel omhoog. Ik realiseer me hoe belangrijk deze stilte en afzondering is. Geen afleiding, maar je afstemmen op het Goddelijke, ongeziene, liefdevolle. Maandag vertrek ik met mijn moeder voor 5 weken naar Australië, naar mijn zusje. Wat een feest. En plotseling voel ik weer de verbinding.

Ha mooi Pap, je bent er weer. Vertel, wat was je aan het doen.

Ha Bon, ik ben op dit moment met een aantal bezig om mogelijkheden te vinden om onze aanwezigheid fysieker te maken. Weet je nog dat we voor het fysiek mediumschap zaten. Daar ben ik ook mee bezig, alleen zullen we je niet als instrument hiervoor gebruiken maar als katalysator. Zoals je al hebt gemerkt tijdens de avonden wordt er terwijl jij spreekt met veel energie gewerkt om zo een mogelijkheid te creëren dat iedereen onze aanwezigheid duidelijker gaat voelen, soms zelfs fysiek. Wij willen niet alleen dat sommige ons voelen, wij willen dat iedereen ons gaat voelen. Nu is dat een toekomstbeeld maar het is prachtig om hiermee bezig te zijn. En ik heb mevrouw Derks weer ontmoet. (Mevrouw Derks stond jaren geleden opeens bij ons op de stoep: Ze is medium en zei tegen mijn vader: “Ik ben al een tijdje naar u op zoek. U moet dit boek, de Oahspe, gaan vertalen naar het Nederlands”. Mijn vader heeft daar 10 jaar over gedaan. Toen hij klaar was verdween ze weer.)

Jeetje Pap, bijzonder om haar weer te ontmoeten. Was zeker interessant.

Jazeker Bon, ook om te ervaren/ontdekken hoe onze levens van te voren al verbonden waren en ik vond het indrukwekkend om haar leven te mogen zien en hoezeer zij vast heeft gehouden aan die Goddelijke stem die haar leidde. Ze liet zich door niemand of niets afleiden. En dat is niet gemakkelijk op aarde omdat er van alle kanten andere meningen op je afkomen. Dit sluit aan Bon, op wat jij noemt het “grote” vertrouwen. Soms laat je je leiden door de ongeziene wereld voor het grotere geheel, maar dat kan betekenen dat iemand (zijn of haar ego) dit niet prettig vindt en hier boos over wordt. Daar is niets aan te doen. Zo was mevrouw Derks ook. Een mooie ziel met een doel. Laat je door niemand van je doel afhouden. Het is ook maar net vanuit welke invalshoek je het bekijkt. Vanuit je liefde of vanuit je angst. Een wereld van verschil. Zo Bon, geniet ervan in Australië. Fijn ook om met Marlou te gaan zitten zodat we jullie weer wat mooie inspiraties mogen doorgeven.
En ja, mensen mogen ons vragen stellen. En wij zullen ze proberen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Dag lieve Bon.

Dag Pap en dank je wel.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.