Iedere twijfel, mits die dient als oprecht onderzoek, is een afleiding van het huidige moment. Ieder twijfel over welke weg je moet inslaan is een gebrek aan vertrouwen in Liefde en de Grote Bron.

Goedemorgen Pap en de broederschap van het licht,
Wat heerlijk, wat een zegen, dat ik me zo met jullie mag verbinden en dan die enorme douche van liefde door me heen voel. Zo’n ontroering en dankbaarheid kan ik dan voelen. Helemaal vanuit het niets. Fijn om weer even van gedachten te wisselen en iedere keer merk ik dat wanneer ik antwoorden van jullie krijg, ze zo simpel en zo kloppend zijn. Laatst was mijn denken weer bezig met de wegen die ik kan bewandelen. Welke weg moet ik nemen? Wat is de weg van mijn ziel en kan ik een foute keuze maken? Wat een heerlijk antwoord kwam er: “Nee Bon, je kunt geen foute keuze maken. Je kunt kiezen uit pad 1 of 2 op slechts twee manieren. Of uit angst of uit liefde. Stel je kiest pad 1 dan zal deze, als je hem uit angst hebt gekozen, anders verlopen dan wanneer je voor liefde hebt gekozen. Hetzelfde geldt voor pad 2. Met andere woorden je kiest en ervaart de consequentie. Daar is niets mis mee, hierdoor leer je jouw eigen essentie kennen en de kracht van je scheppingen”.
Er zitten weer zo veel lagen in dit antwoord en het is ook zo simpel, heerlijk.

Ha Bon, praat je met jezelf of met ons 😉

Haha grappig Pap, ja ik kan heel wat mijmeren en overdenken. Maar het fijnste is toch   communicatie met jullie. Vertel.

Vraag en het wordt je gegeven Bon. Vraag, terwijl je niet gelooft dat het je wordt gegeven en je krijgt ook gelijk. Wonderlijke wereld en wonderlijk bestaan hè Bon?
Steeds duidelijker wordt het en beseffen jullie dat je een eigen ‘hel’ en ‘hemel’ kunt creëren. Daarvoor hoef je echt niet hiernaartoe te komen hoor. Wat je echter wel hoort van mensen met een bijna-doodervaring, die hier dus even op bezoek komen, is de ervaring van diepe liefde en vertrouwen. Opvallend is dat angst tijdens hun verdere aardse leven verdwijnt. Ze ontdekken dat ze nergens bang voor hoefden te zijn. Tijdens meditatie kun jij, kan iedereen, dit ook ervaren. Meditatie waarin je rust brengt in je bewuste alerte denken en je open gaat staan voor de zintuigen van je ziel, in een rustige ontvankelijke staat terecht komt om te voelen, te ervaren en te zien. In die ongeziene wereld, zo dichtbij en zo in jou!
We waren erbij toen je de podcast met Yvette aan het opnemen was over de Aboriginal Healing, hoe zij alles creëren in dreamtime en in deze droomstaat verbinding hebben met Big Guy, de grote geest, de bron van leven en liefde, het al omvattende.

Pap, dat is toch dezelfde staat als dagdromen. Dus alle kinderen, ik ook vroeger, die op school constant maar dromerig worden genoemd zijn in dreamtime, in verbinding met de ongeziene wereld.

Klopt Bon, voor een kind nog een geheel natuurlijke staat, zonder er twijfel op te leggen. Iedere twijfel brengt je iets verder van huis. Iedere twijfel, mits die dient als oprecht onderzoek, is een afleiding van het huidige moment. Ieder twijfel over welke weg je moet inslaan is een gebrek aan vertrouwen in Liefde en de Grote Bron. Je moet niet vergeten dat die liefde ook in jou zit dus neem al je beslissingen uit liefde. Niet streven nààr liefde en die gaan zoeken maar liefde je leidraad laten zijn. Dan ben je regelrecht in de hemel. Je hoeft dus niet ergens te komen.

Fijn Pap en de groep, ik kan het dan zo voelen…Hoe is het met jou Pap?

Goed Bon, verrassend, ontdekkend, speels en vrij. Vooral heel vrij. Zo vrij als je dochter Bon. Die is ook zo vrij van alles op het moment. Ze heeft geen moment van heimwee daar in het verre Azië. Ze is bijna al haar irreële angsten kwijt, ze leeft en neemt het moment zoals het komt. Ze schreeuwt, vloekt, lacht en is…gewoon zoals ze is. Geen verantwoording, geen sociale norm, maar jezelf in al je vezels voelen.

Nou Pap, hopen maar dat ze dit kan vasthouden als ze weer hier in het Westen komt.

Ja Bon, dat geldt hetzelfde als je naar de aarde komt. Hopen maar dat je het vast kunt houden die natuur, die essentie van je. Echter in de meeste gevallen worden we verleid tot aanpassing. Want als je je niet aanpast word je verstoten.
Ik voel me hier ongelofelijk vrij. Ik geniet van wat jullie allemaal aan het doen zijn. Ik fluister af en toe wat in. Ik mag net als jij een doorgeefluik zijn van informatie. Ik ontmoet oude vrienden en vijanden en we hebben plezier, begrip en ontwikkelen ons razendsnel. Het is voor mij niet gemakkelijk je uit te leggen hoe de tijd hier werkt omdat dat niet kan. We kunnen het wel uitleggen maar daarmee kun je het niet ervaren. Behalve op die momenten dat je bezig bent met iets in flow en de tijd vergeet. Tijd volgt je gevoel hier en staat niet feitelijk vast. Door die dagelijkse momenten van verbinden met ons kun je het Thuis blijven voelen.

En Pap, ik had net een soort gedichtje geschreven over dat constant maar in je Grootsheid moeten staan en je licht moeten schijnen en dat ik daar soms helemaal geen zin in heb.

Ja Bon, en je omschreef goed dat de ziel en haar Grootsheid niets te maken heeft met de grootsheid waar jullie aan denken op aarde maar aan de grootheid van liefde in je die zich op allerlei mogelijke manieren mag uiten op aarde. En als sommige lichtwerkers zichzelf zichtbaar maken dan is dat prachtig en als sommige lichtwerkers dat niet doen dan is dat ook prachtig. En wil je geen lichtwerker zijn, prima, het licht schijnt toch wel in je. Moeilijk hè Bon dat constant willen vergelijken en beoordelen?

Haha ja Pap, zeker

Zoals we al eerder aangaven, verbind je met elkaar, maak reclame voor elkaar, bekrachtig elkaar en laat je licht maar schijnen. Daarvoor kun je op een podium staan en je kunt dat doen op straat in je eigen buurt. Allemaal mooi. Jij staat ook op een podium met lezingen over deze boodschappen en je deelt het ook met een voorbijganger. Beide is oké Bon, Kun je het wonder zien hiervan Bon?

Ja Pap…mooi dank je.
Nog 1 vraag Pap, wat kan ik doen om nog beter te geloven en te realiseren dat alles mogelijk is. Yvette en ik hadden het daarover betreffende jezelf genezen maar het slaat ook op bijvoorbeeld het beste verwachten en laten gebeuren. Je wilt het wel geloven maar er zit een onderstroom van gedachten die zeggen: misschien kan ik het toch niet of is het toch niet waar.

Ja Bon, vraag en het wordt je gegeven. Vraag, terwijl je niet gelooft dat het je wordt gegeven en je krijgt ook gelijk. Dus hoe kun je meer geloven? Door het te ervaren. Oefen jezelf hierin, verwacht kleine dingen die je nog kunt geloven en maak het groter, groter en groter en je zult zien dat er geen verschil ligt in het kleine of het grote. Zie de tekst die je net hebt opgeschreven….groot, klein, zichtbaar, onzichtbaar….alles is mogelijk Bon.

Ja maar……

Dag Bon…

Hihi, dag Pap.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.