Pap en de broederschap, ik zou heel graag mijn hersenspinsels eens even willen verwoorden en weer een mooi antwoord van jullie horen,. ⁣
“Ga je gang maar Bon, we kennen je gedachten al maar het is goed dat je ook eerst de vragen opschrijft”⁣
Oké, nou ik blijf een gevoel hebben dat er dubbele agenda’s zijn hier op aarde. Als ik diep binnenin voel dan weet ik het ook. En wat mij ook verbaasd is dat veel mensen hierdoor angstig of zwaar geïrriteerd worden als ze andere geluiden horen dan de mainstream media en de politieke leiders. Nou heb ik 4 jaar in de politiek gewerkt dus ik weet heel goed dat er altijd dubbele agenda’s zijn. Nu noemen we ze direct een complottheorie maar ik heb toch regelmatig meegemaakt dat er onder een schijnbaar mooi en bijna wetenschappelijke verhaal een andere agenda zat. Ik heb in de politiek zelf trainingen geschreven over presentatie/ discussie vaardigheden en mediatrainingen.⁣
Ook weet ik dat nieuwe denkers soms zwaar vergruisd kunnen worden, zeker als ze zich tegen de gevestigde orde keren. Om er drie, voor iedereen bekend, te noemen: Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela. Jullie hebben er vorige keer al duidelijk over geschreven dat we als mens ook vele werelden kunnen creëren. Ik lees, bekijk video’s, en onderzoek en ook jullie zeggen het is goed om te onderzoeken en niet om direct aannames te doen. Net zoals jullie zeggen op je eigen kompas te varen.⁣
Mijn kompas laat me voelen dat het zwaar weer gaat worden, dat doordat het licht is aangezet de krochten van ons menselijke brein wordt blootgelegd. En ik geloof niet dat dat een prettig gezicht is. ⁣
“Mooie uiteenzetting van jouw gedachten en gevoelens Bon en hier raak je een uitstekend punt: de krochten van het menselijk brein. Want waar de mens echt bang voor is, is om te erkennen dat ook in de krochten van hun brein, lelijke dingen liggen.” ⁣
Haha ja Pap, ik kom er zoal wat tegen in mijn brein. Van kleinzieligheid, naar gelijk willen hebben, naar hebzucht, trots en jaloersheid. Dat wil niet zeggen dat ik er naar handel maar ik ben me wel bewust dat deze gedachten in mijn brein aanwezig zijn. Zou ik ze laten gaan of zelfs voeden dan zou mijn gedrag zich hierop kunnen aanpassen. ⁣
“Ja Bon, heel mooi want gedachten zijn er en die zijn zelfs niet altijd van jou zelf maar kunnen dwalen in jouw brein. Pak je ze vast en ga je ze geloven dan zie je dat die als werkelijkheden worden gecreëerd en er zijn er velen hier op aarde. Mooie werkelijkheden maar ook die het daglicht niet kunnen verdragen en aangezien het licht nu aangaat……”⁣
Pap, ik heb altijd haarfijn aangevoeld tijdens mijn werk in de politiek wanneer er iets niet klopte of er een dubbele agenda onder zat. En toendertijd vond ik het heerlijk om dat direct ter sprake te brengen. Op een gegeven moment wilden ze liever niet meer dat ik aanwezig was tijdens vergaderingen want er was altijd een moment waarop ik het niet kon laten. Mijn gevoel klopte altijd en ik voel dat die nu ook klopt. ⁣
Nu vind ik het zo essentieel dat wanneer die dingen die het daglicht niet kunnen verdragen en zichtbaar worden, wij, de mens zich niet direct laat meevoeren in angst. Want dan zijn we nog verder van huis. ⁣
“Ja Bon, nog verder van huis van je essentie want dat is het echte wakker worden. Begrijp je dat? Er zijn verschillende lagen in het zogenaamde wakker worden. Eigenlijk is het meer het gaan zien van de verschillende perspectieven van het geheel. Er worden dingen zichtbaar op aarde omdat we met z’n allen naar een hoger plan gaan. En dan komt het er op aan of de mens, de ander die totaal verdwaald was en zijn of haar kleinzielige gedachten geloofde, kan gaan vergeven. Want dan pas stijgen we naar een hoger plan. Dus ja, eerst ga je ontdekken en dat zien wat lag verborgen in jou en dus ook in de wereld. Dan mag je het vergeven en door dat vergevingsproces zal jij en de mens stijgen naar het hogere bewustzijn. ⁣
En Bon, realiseer je dat een mens zonder liefde in staat is tot een totaal verdwalen. En in dat verdwalen kan de mens komen tot afschuwelijke daden. Kijk naar de geschiedenis van de aarde. Wanneer je bent verdwaald heb je geen toegang tot die liefde. Zonder liefde ben je de verbinding met je essentie kwijt. Met de liefde in jou en die van je Schepper. ⁣
En wat heeft een mens nodig die Liefde niet kent en dus zichzelf niet? ⁣
Jouw en onze taak blijft om de mens wakker te maken tot het hogere plan, niet wat er allemaal op de aarde zich afspeelt. In het grotere plan is dat slechts een dwaling. ⁣
Om te stijgen naar een hogere vorm van liefde is begrip en bewustwording nodig. En de stappen van de mens zullen gaan door angst, boosheid, onmacht, walging, enz, alle lagere emoties en dan gaan we stijgen naar samenwerking, vergeven, elkaar ondersteunen en verheffen….⁣
Jazeker is dat een lang pad en voor diegenen die dit lezen zouden we jullie willen vragen om door te lopen naar het licht. Het licht is aan en je kunt misschien de afschuwelijkheden in de wereld en in jou al waarnemen….loop door…blijf niet te lang staan. Want na het zichtbaar worden is het belangrijk de weg naar huis te wijzen en ook die weet iedereen. Die kan iedereen voelen in zijn/haar hart. We weten dat haat, woede, gevecht enz. ons verder weg brengt. We weten dat vergeving, compassie, zachtheid en een enorme hoeveelheid liefde ons terug brengt….dichter naar elkaar i.p.v de afstand die jullie nu hebben, dichter naar zelfliefde en dichter naar een stijging in het bewustzijn. ⁣
Jullie kunnen op twee manieren dit pad doorlopen. Vanuit angst of vanuit liefde. Beiden zullen nog steeds hetzelfde laten zien maar een totaal ander bewustwordingsproces en creatie in zich dragen.⁣
Je kunt er voor kiezen om niet te kijken. En je kunt er voor kiezen om wel te zien wat lag verborgen. Bij beiden raden we jullie aan om het pad van liefde te blijven volgen. Om de ander die het donker zichtbaar maakt, niet te veroordelen en de ander die echt verdwaald was te vergeven en liefde te geven.⁣
Wouw Pap en de broederschap dank dank dank…. Iedere dag weer hé Pap, zullen we ons moeten wenden tot licht ook al zien we wat nu verlicht wordt. Ook al zien we de onhebbelijkheden in onszelf of de gruwel buiten ons. Niet bang worden maar doorlopen en het hart van Liefde nog groter laten worden. ⁣
Bon, dit heb je uitstekend verwoord. En daarnaast is het zo belangrijk om niet te vergeten dat wij met jullie zijn….⁣
<3 Bonnie
 
ps natuurlijk mag je dit bericht delen of mensen hier taggen

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.