20 oktober 2022
Hi Pap,
Net 54 jaar geworden en volgende week een operatie voor de hartritmestoornissen en dan astrologisch gezien gaan we naar een nieuw tijdperk; van Mars naar Venus. Maar ja dat zeggen we al een tijdje toch? Hoe kijken jullie daarop, op deze tijd waar we in zitten?
“Goedemorgen Bon,
Nog gefeliciteerd met je aardse verjaardag. Zal ik je eens vertellen hoe oud je al bent? Haha, tijd bestaat niet dus…”
“Oh leuk begin Pap, kom maar door…”
“Ja de golven van het leven. Golven van het mannelijke, vrouwelijke, schaduwkanten, liefde en vriendelijkheid. Op en neer gaande bewegingen als altijd wederkerig en toch is er groei, een groei naar een hoger bewustzijn. De ene pakt dat sneller op en voelt de verandering in zich, of haar zelf. Alsof alle cellen zichzelf opnieuw moeten uitlijnen. Zo heb jij dat met je hart.
Het lichaam reageert altijd op dat wat er in je systeem, bestaande uit lichaam, geest en ziel, gebeurt en verandert. Zoals we al eerder hebben gezegd heeft iedere gedachte en emotie een effect op die verschillende lichamen en dat hebben ze ook op elkaar. Mentaal heeft invloed op emotioneel en andersom en dat heeft weer effect op het lichaam en de ziel. Waar het om gaat, is dat alles effect heeft op alles.
In jou, maar ook op de aarde. Alles heeft invloed op elkaar. Met andere woorden, onderschat alsjeblieft niet het effect wat jij hebt op alles. Jullie is aangeleerd dat dat effect niets voorstelt en dus jullie beginnen er vaak niet eens aan. Een mentale en emotionele toestand van moedeloosheid is dan wat ontstaat. En dat creëert nog meer moedeloosheid.
Besef en word je eens bewust van het effect wat je werkelijk hebt op mensen om je heen. Laat staan op de energie in je omgeving. Die kun je niet eens zien, maar is wel aanwezig. Jij merkt dat nu Bon. De energie van jou en samen met Irina, heeft een enorm effect op je omgeving, maar ook op je planten, op de sfeer in een huis en de rust in je kop. Daarnaast heb je waarschijnlijk en dat is maar goed ook, geen idee wat de effecten allemaal zijn op mensen die je niet eens kent. En toch mag je dat erkennen. Niet alleen jij, maar iedereen die dit leest. Ja, soms merk je namelijk ook hoe overdraagbaar je eigen angsten kunnen zijn ,of dat je voelt hoe jouw eigen energie verandert door iemand anders die heel angstig is, of zich op die manier uitdrukt.
Nu komen we in een tijd (maar wat is tijd) waar jullie inzitten, dat het verlangen naar een betere wereld voor de mensheid groter wordt, een aantal uitzonderingen daargelaten. Het gaat echter niet om de uitzonderingen, al is de mens juist gericht op die uitzondering. Gek toch….
Dit proces is groter dan de mens, het omvat de aarde en het universum. Het is een onderdeel van een veel groter plan voor de ziel en voor de eenheid.”
“Mmmm interessant Pap.”
“Ja jullie denken dat alles om jullie draait en om de aarde, maar het is slechts een radar in het grotere geheel. Zo is ook dit leven op aarde een minuscuul onderdeel van het geheel. Na het uitdijen van het universum komen we nu in een golf van heelheid. De uitdijing vond plaats door de verschillen en variaties en dualiteiten van het leven. Alles wordt op die manier beleefd en geleefd. Het universum en de planeetstanden voor de aarde komen meer in lijn van de grote zachte kracht van liefde. Gestaag, ongemoeid en zonder uitzondering schijnt ze haar licht op eenieder. Dikke lagen moeten soms doorgeworsteld worden om bij de essentie te komen. De dikke lagen van alle onzin die er in je gedachten leven. Dus doe een stapje richting liefde, dan kunnen we je een stuk makkelijker bereiken. En mocht je niet geloven in onze aanwezigheid, doe dan ook een stapje in liefde. Dat zijn de stappen die je altijd verder brengen.’
“Dank je wel Pap”

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.