Lieve Broederschap van het licht en mijn Paps natuurlijk,
Soms zakt de moed in mijn schoenen als ik kijk naar waar we toe in staat zijn als mensheid. En natuurlijk heb ik ook de geschiedenisboeken maar nu leven we in een tijd waarin zoveel smerigheid naar boven komt. Ik denk aan al die berichten nu over kindermisbruik in zo’n grote vorm dat we het hebben over kindersekshandel voor gruwelijke praktijken. Er is nog zo veel meer en het is zo veel groter. De hebzucht van de mens heeft zulke grote proporties aangenomen dat ze nu als een vulkaan op allerlei vlakken uitbarsten: de onmenselijke ongelijkheden worden zo zichtbaar. Iedere dag stuur ik mijn licht in de atmosfeer dat het hart van ieder mens weer mag spreken en met de wens dat ieder persoon weer leert luisteren naar zijn of haar eigen hart.
Hi Lieve Bon, we zijn hier met velen en ja de barensweeën zijn geen prettig gezicht maar zoals jij ook weet kan er iets niets geboren als je de weeën niet hebt doorstaan.
Lekkere vergelijking Pap, daar was ik ook zo’n held in dat bevallen….Wie dat toch heeft uitgevonden ?
Kan je je nog herinneren Bon dat tijdens je zwangerschappen je alles op een bepaalde manier wilde. Dat je slecht tegen onrecht kon en nog steeds kan, dat je overgevoelig werd voor scherpe en onjuiste woorden en dat je nest veilig moest zijn om je kind te kunnen ontvangen?
Heel goed kan ik me dat herinneren Pap.
Goed, de mensheid is zwanger van een nieuw kind. Dit betekent dat alles wat er niet past mag worden opgeruimd. Deze weeën duren lang en geven heftige golven van angst, onmacht en twijfel. Én het geeft ook kracht en moed om erdoorheen te gaan. Je kunt trouwens niet anders als je eenmaal zwanger bent en gaat bevallen. De aarde en de mensheid kan niet anders omdat dit de tijd is, en al zo lang bekend, waarin een nieuw kind wordt geboren. Dit kind is figuurlijk en is het kind van diepe compassie en herinnering van zijn/haar eigen essentie. Ja, ook de kinderen op aarde moeten worden gered. Zo velen worden op vreselijke manieren misbruikt en onderdrukt. Het kind in jou zal opnieuw geboren worden. We praten niets goed en geven geen veroordeling. We weten wat er met een ziel gebeurt wanneer het zo verdwaald is en zich niets meer kan herinneren van de eigen goddelijkheid.
Hoe kun je als mens en mensheid terugkeren naar onschuld. Onschuld en onbevangenheid van een kind. Eerst ga je door de lagen van bewustwording waarin de creaties van de mens zichtbaar worden. Dan kom je lang de weg van vergeving en diep begrijpen. Dan kan het kind in je geboren worden, opnieuw, schoongewassen, waarbij de lagen van onbewustheid zijn weggewassen.
En alles kan in 1 goddelijk moment veranderen. Zoals het nu tijd was en de wereld is veranderd. Zo is alles mogelijk met God. Breng je vertrouwen naar het Goddelijke en weet
….dat alles mogelijk is.
De mens is hier om bewust te worden van zijn/haar eigen scheppingskracht en er zijn momenten waarop het tijd is….tijd om een nieuwe fase in te gaan. In dat ene moment verandert God alles. Om de poorten te openen, de wonden te verzorgen zodat het niet verder ettert. Om mensen een stem te geven die vertellen hoe het ook anders kan. Om de moed in ons hart te blazen zodat we opruimen in ons en om ons heen….
Hou vol, en wees moedig in deze menselijke barensweeën, op weg naar een nieuwe tijd. Met God is alles mogelijk.
Dank je wel en wat hebben we de woorden van hoop en moed nodig. Tja bij iedere wee dacht ik nog: ik overleef er niet nog 1 en wat een geschenk komt daarna. Dank jullie wel.
❤ Bonnie
————–
Inspiraties met de Broederschap van het Licht en mijn vader die in 2015 terugging naar huis.
Eerdere berichten staan in het boek Hemeltaal.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.