Pfff wat gebeurt er toch allemaal. Ik geloof dat ik wel wat geruststelling en inzicht kan gebruiken. Het leven lijkt af en toe een soort wedstrijd te worden. Wie heeft het meest gelijk, het meeste geld, likes & comments, beste gezondheid, mooiste uiterlijk, de beste in zijn/haar vak, de meest bijzondere ideeën, de meeste volgers, de leukste kinderen, partners, vakanties enz.
Ik moet opeens denken aan die documentaire I Am van Tom Shadyac waarin ze laten zien hoe we als mens toch worden opgevoed met te moeten winnen en de beste te moeten zijn. Waarin meer van alles niet inhoudt dat dat ook meer geluk betekent…
Ik voel het in de lucht hangen en zie het om me heen of laat ik me meeslepen…;)

“He lieve Bon,

De golven van het leven, eb en vloed zijn beiden onderdeel van het leven. Ga mee met de golven van dit leven met het gevoel van (over)vloed en eb, het terugtrekken naar de stilte.
Soms word je zo opgetild door die hoge golf dat je alsmaar mee wilt hiervan waardoor je de stilte en terugtrekking niet meer waardeert. Zoals jij ook al zo mooi vertelde: De engel die naar je toekomt en je de keuze geeft.:
• Je krijgt de hoge golven, het applaus en alles wat je graag op aarde wilt neerzetten met de erkenning en overvloed die erbij komt. Maar het is niet je hoogste zielenpotentie.
• Je bent het instrument van het goddelijke en mag die eb en vloed beweging in je voelen. Je leeft je hoogste zielenpotentie maar wordt misschien nooit door de buitenwereld gezien.
Wat kies je……?

Een mooi metafoor voor de bewegingen op aarde met de komst van het materialisme en met de komst van internet waardoor zoveel mensen zich kunnen laven aan het applaus. Het is niet per definitie iets dat het een het ander uitsluit. Het is hoe jij het beleeft. Vanuit de persoonlijkheid en de constante behoefte naar meer of vanuit de ziel in haar volle dankbaarheid. En ook dit heeft weer te maken met de fases waarin je als mens bent hier op aarde. De persoonlijkheid wil graag meer van de erkenning en het applaus. Ze ziel is content met de eb en vloed beweging. Beiden zijn oké. Waarom omdat de identificatie ligt in het onvergankelijke eeuwige deel en dat is de ziel en niet op het vergankelijke deel van het aardse. Je kunt van beiden enorm genieten en met de overvloed prachtige dingen neerzetten op aarde echter hecht je er niet aan omdat het altijd onder invloed staat van vergankelijkheid. “

Mooi en begrijp ik en ook altijd weer zo’n rust spreekt uit jullie antwoorden. Mooi trouwens dat het boek met jou Pap en Willemijn nu klaar is. 2 jaar geleden Hemeltaal en nu Leven in Liefde. Ben benieuwd.

“Ja Bon, daar zijn we uiterst tevreden over. Meer en meer voelen mensen die behoefte aan hogere waarheden en aan het onderzoeken van die oneindige werelden buiten de aarde. Doen wij toch ook weer een beetje mee haha
Maar we gaan even door. Jullie leven nu in een tijd waarin je allemaal merkt dat het creatieproces sneller verloopt en steeds meer mensen krijgen toegang tot die kennis van hoe te manifesteren in je leven. Wat we nu zien maar dat is slechts een fase is een overmatige energie die gaat naar dit creatieproces. Bijna zoveel dat de mens vergeet dat het leven NU is en niet morgen of in je creaties van je mind.
Zoals we wel eens eerder hebben gezegd. Creëer je een hemel in de toekomst dan wordt je huidige leven een hel. Daarmee bedoelen we dat je als mens in de valkuil komt om je aandacht alleen te brengen naar de toekomst en hoe mooi die eruit moet komen te zien. Je leven nu is dan niet goed genoeg…..en dat creëert een gevoel van tekort en onvrede.

Daarom is in het creatieproces dankbaarheid zo’n essentiële stap. Hierdoor blijf je dankbaar voor wat er nu is en kun je meer ontspannen met meer vreugde ontdekken de Schepper die je bent in je leven.”

Ja Pap en dan niet met dwang, schuld of stress waartoe we als mens zo verleid worden. En alles komt weer neer op dat stemmetje in je hoofd die dan kan zeggen dat je het niet goed genoeg doet en dat je niet goed genoeg bent….En dit komt omdat we ons identificeren met onze persoonlijkheid en programmering in plaats van onze ziel, de essentie van wie we zijn…
Ach Pap soms hoop ik ook zo dat er zo vele meer mensen kennis krijgen van De Levensinitiaties omdat dan zoveel duidelijk wordt en we zo wakker kunnen worden in onze essentie.

“Ja Bon, een gestage golf is al op gang gekomen en zal precies die mensen bereiken die dit zullen begrijpen en waarvoor de tijd is gekomen om wakker te worden. Zoals Tinto al aangaf in een eerdere trancesessie: We hebben dé oplossing voor iedere wereldprobleem namelijk wakker worden.”

Ja Pap die is prachtig. Wakker worden in je essentie betekent dat je ook direct andere keuzes zal maken voor jezelf en die ten goede zijn voor iedereen om je heen. Geen gevoelens meer van tekort want die kent de ziel niet maar een gevoel van diepe vreugde, vrijheid en vrede…

“Ja Bon, zo is het en zo is het goed. Net zo goed als jij bent en iedereen die dit lees. In alles waar je mee steggelt, vecht, over struikelt. Alles is goed en hoe meer je dat beseft hoe anders je keuzes zullen zijn en daardoor ook jouw wereld. Dank Bon.”

Dank Pap en nog 1 vraag, gaan we door met schrijven?

“Ja Bon en zoals je hebt gemerkt word je beïnvloed door hogere energieën die vooral heel helend zullen zijn voor de mens. Maar ren niet, loop rustig waardoor je je voetstappen ziet….”

Dank je wel Pap
 Bonnie

———
natuurlijk mag je de berichten delen.
Hemeltaal maar ook mooie meditaties kun je hier vinden.

En 16 november hebben we met Het LevensCollege een bijzonder event: Be The Change. Echt een super dag met waanzinnig veel workshops, korte readingen, meditaties en inspiraties. Klik hier>>

En 28 november een speciale avond: Retourtje Hemel…Info en tickets>>>

 

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.