We hebben met ongelofelijk veel plezier ruim 9 jaar in het LevensCollege gewerkt. We voelen een intense dankbaarheid en ook trots voor al het moois dat we met elkaar hebben vormgegeven via het LevensCollege en de grote community die we hiermee hebben kunnen inspireren. Het was tijd voor ieder van ons om weer haar eigen koers te volgen. We gaan allen door op ons nieuwe en eigen pad. Verbonden en Vrij.

Willemijn Bessem  

Kijk bij mij voor mediumschap, wildpluk wandelingen, de agenda met spirituele festivals, en nog veel meer. Je kunt bij mij ook een mediamieke reading boeken. 

Annemieke Hillen

Jij kunt bij mij terecht voor begeleiding rond rouw, Angelologie, de Levensinitiaties, Eigen Wijsheden en de Levensbronnen. Ik werk graag met (hsp) kinderen.

Sandra van Velzen

Ik geef mediumschap, retraites, engelenwijsheid en je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 begeleiding. Samen met Irina geef ik de dinsdagochtend mediumschap open groep.

Marjon Landheer

 “Om jezelf te zijn heeft moed nodig”
Workshops Luisterend Spreken, Ken U Zelve, en Geïnspireerd Spreken en Schrijven. Coach nodig? Boek een Luistersessie.

Valerie van Dijck  

Tuinderij de Veldhof. Je kunt mijn werk over permacultuur en je eigen tuin creëren ook vinden via Instagram

Esther den Hartog

Ik blijf verbonden met de Levensinitiaties en blijf blogs schrijven met mijn mijmeringen over het leven. Blijf me volgen via Linkedin.

Valerie de Meyer

Werkt als Levenscounselor bij Stichting Naast. Hierin staan de naasten van mensen met een verslaving centraal.

Karen ten Wolde

Ik ben holistisch levenscounselor. Meer informatie kun je vinden via mijn linkedin profiel.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.