16 juni

Ha Pap en de Broederschap,

Ja zoals jullie al hadden voorspeld begin januari open veel mensen vrijwillig en onvrijwillig hun ogen en worden steeds meer zaken zichtbaar voor iedereen. Wat me het meest opvalt is dat we op een punt komen dat we bepaalde zaken niet meer tolereren zoals discriminatie of het feit dat er veel informatie door de overheid wordt achtergehouden en nu opnieuw de demonstraties tegen de nieuwe wetten die onze vrijheid beperken.
Daarnaast valt het me op dat in het begin van de corona tijd alles even rustig was maar dat voelt nu als een stilte voor de storm en de storm is begonnen.
Ook in mij en ook de dingen die de laatste dagen in mij zelf aan het licht zijn gekomen.
Kunnen jullie iets meer vertellen?

Ja mooi Bon, welkom in je echte zelf want dat is er gebeurd. Je hebt Jou gezien en je bent gezien door jouw healteam (wij hebben een team van 6 mensen die samen zitten voor de healingen en wat gevraagd wordt). Dat heeft even tijd nodig om in te dalen.
Door die dingen die aan het licht komen in je op te ruimen, wat je zeer intensief de laatste maanden hebt gedaan heb je de toegang gegeven om jouw ziel nog meer te laten stralen. En heel bijzonder, je hebt de essentie van je ziel ontdekt. En dit krijg je inmiddels ook terug van velen om je heen die dat ook in je ogen en uitstraling zien en voelen. We vinden dat je er nog lang over hebt gedaan omdat je al velen aanwijzingen hebt gehad 

Nu is dit ook het plan voor alle mensen op aarde. Eerst alles aan het licht laten komen dus ook die dingen die je liever niet wilt zien. Dan opruimen en dan kan jouw ziel zich kenbaar maken.

En dit plan is er ook voor de aarde. Eerst alles opgraven wat is vervuild. De afvalberg en het plastic, de uitputting van de aarde en haar grondstoffen. De mens put de aarde en haar eigen lichaam uit om er dan achter te komen dat het plotseling niet meer werkt.
Dan opruimen en zodat de aarde weer de gelegenheid krijgt om te gaan stralen in al haar pracht in de natuur, het water, land en lucht. Dan ontstaat het paradijs.

En die zag jij nu Bon, in jou. En die kan ieder mens vinden en zien in zichzelf en dan ontstaat die op de aarde. En het maakt niet uit waar je mee begint omdat alles op elkaar invloed heeft. Je ziet al hoe je als 1 mens weer zoveel anderen kunt aanraken…..én bewust kan maken.

Het vraagt wel om moed en doorzettingsvermogen, twee kwaliteiten die essentieel zijn voor de mens om te ontwikkelen. En dat is precies wat zich nu aan het ontwikkelen is bij steeds meer mensen. En wanneer er steeds meer mensen moedig worden dan stijgt de frequentie van de aarde. Laat je moed en doorzettingsvermogen niet verminderen door aanvallen van je denken in angst en twijfel. Leer dieper te vertrouwen op jouw hart die jou nog nooit in de steek hebt gelaten.

Dit was belangrijk Bon, wat er bij je gebeurde en zal een mega effect gaan geven. Kleine stapjes hebben op den duur een grote afstand afgelegd.
En voor iedereen die leest. Je hoeft niet alles alleen te doen. Ieder heeft zijn haar eigen taak, missie of gewoon zijnsstaat. Als je maar jouw innerlijke roep volgt. En daar zullen wij je bij helpen. Doe alsjeblieft even je ogen dicht en voel onze zegening. Je bent nooit alleen.

Dank jullie wel,
 Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.