He Pap,
Lang geleden…Ik weet dat je nu met Willemijn communiceert en dat ze al veel geschreven heeft maar ik wil even weten hoe het met je gaat. Grappig, ergens krijg ik dan een gevoel dat je je daarboven kunt gaan vervelen of zo.

Haha Bon,
Leuk! Maar verveling is niet iets wat ik hier ken. Hoe kun je je hier vervelen als je hier veel meer kunt en durft te doen omdat er niets ergs kan gebeuren? Denk eens aan al die dingen in je leven die je eigenlijk niet doet, om wat voor reden dan ook.
Die doe je hier wel. Daarnaast zijn gesprekken, relaties en samenwerkingsverbanden veel intensiever en liefdevoller. Herinner je je nog het gevoel van verliefdheid? Wat liefde kan doen met je. Oké, dan hier met factor 10! De uitdrukking ‘ je in de zevende hemel voelen’ bestaat. Gaat niet snel vervelen hoor Bon 😉

Oh Pap, hier word ik helemaal vrolijk van en ik voel een beetje van je enthousiasme. Heb je dan andere relaties daar?

Ja die ontstaan. Zonder dat je daar op een aardse manier aan moet denken. De samensmelting van 2 zielen is prachtig om te ervaren. Jij hebt dat ook weleens gehad, herinner je nog?

Ja Pap, fijn dat je daaraan refereert, dat klopte dus. Het was in mijn bed en ik werd er wakker van. Ik voelde de energie van Jezus die me vroeg op te staan. Wat ik daarna voelde was onbeschrijfelijk. Zo liefdevol, sensueel tegelijkertijd, ondersteunend en volledige acceptatie van mijn zijn. Apart toch dat soort ervaringen. Daar kun je ook niet met iedereen over praten. Wel bijzonder dat dat ook een keer is ontstaan tijdens een consult. Deze man leidde ik in visualisatie naar de ongeziene wereld, naar zijn begeleider en hij kwam toen ook Jezus tegen. In één moment kon hij alles vergeven wat anderen hem hadden aangedaan. Ik heb nog nooit zo’n transformatie bij iemand in zo’n korte tijd gezien. Zijn vrouw belde me twee weken later op met de vraag wat er was gebeurd. Hij was zo veranderd en het bleef!

Ja Bon, dat zijn de ervaringen van je ziel. Die ervaringen voel je anders en vaak intenser maar je denken kan het niet verklaren daarom stopt het zo’n ervaring in een hokje, droom, wishfull thinking, visualisatie enz.
Er is hier geen behoeftigheid in relaties zoals op aarde. Wel delen we energie, een feest om dat te mogen vieren. Er is ook geen enkel gevoel van exclusiviteit, geen jaloezie, geen angst, geen stiekem gedoe. Het is een ervaring van het Goddelijke samen. Geen seks maar een ervaring die de ziel beroert. Daar ben ik Willemijn uitgebreid over aan het inspireren.

Ja mooi Pap,
Ben benieuwd. Oké wat doe je nog meer om je daar niet te vervelen.

Bon, wij werken, delen, leren, wandelen, praten, genieten, ervaren, reizen, bouwen, verzinnen, creëren, helpen, inspireren, lachen, zijn bij jullie, helpen verdwaalde zielen hier, rusten, genieten van de schoonheid en de natuur. En zijn ook stil, samen met grote groepen, verspreiden we licht en energie, helende energie.
Heel veel van wat we op aarde ook deden maar dan nog veel meer…oh ja muziek, die hemelse muziek. Ik geloof dat ik dat ook maar eens ga leren.

Net een hemelse speeltuin Pap, maar heb jij alleen maar fijne emoties en gevoel.

Nee natuurlijk niet Bon, ik heb zeker de pijn gevoeld van Mams. Heeft langer geduurd dan ik had gehoopt voor haar. Wij voelen hier ook verschillende emoties, vaak gekoppeld aan onze dierbaren op aarde en in het begin ook zeker met jezelf en dat wat je zelf hebt veroorzaakt op aarde.

Oké en wat doe je nu?

Mijn taak is nog steeds jullie inspireren en meer van deze boodschappen naar de aarde sturen. Ik weet dat meerdere mensen het gevoel hebben me te voelen nadat en terwijl ze Hemeltaal lezen. Dat klopt ook. Het is een ingang waardoor we jullie onze liefde kunnen laten voelen en dat wat allemaal mogelijk is. Te veel mensen op aarde leven niet hun volle potentie, hun hartpotentie, hun meest vreugdevolle pad. Dat is wat we jullie zo graag heel duidelijk willen maken en laten voelen.
 
Wees niet bang, leef je leven zoals jij dat het liefste wil. Daarmee geef je anderen de ruimte om dat ook te doen. Ja, jullie zijn in staat de problemen van de wereld op te lossen, heel snel ook, maar zolang macht en angst heersend zijn bij de wereldleiders is dat ingewikkelder, en vraagt het jullie in je kracht te gaan staan. Te gaan geloven wat jullie samen kunnen.
Bijzonder toch Bon, hoe de macht in handen is van een aantal mensen en hoe de rest zich daarnaar schikt?
 
Ja Pap, dit is weer een ander onderwerp …. deze voel ik. Ook hoe angst je kan tegenhouden.

Daar ligt die dus Bon, leer te leven zó dat angst geen macht heeft over je. Ik zeg niet dat dat gemakkelijk is omdat we er op aarde al zo in geloven, maar echt als je hier komt dan is het eerste besef: jeetje, waarom heb ik me door angst zo laten leiden? En je ziet hoe dat nergens voor nodig was en is. Het is dus het doorbreken van een geloofssysteem. En dat is het meest ingewikkelde omdat een geloofssysteem manifesteert.

He fijn weer even zo Pap, ik zag laatst een filmpje van je. Je voelt toch nu wel heel anders. Veel zachter, stiller, ruimer… En ik voel ook jouw kracht en drang om ons deze wijsheden door te geven. Ook die push om wat van het leven te maken …. heerlijk.

Ja Bon, en merk je dat het ook tijdens je sessies gebeurt?

Ja Pap, veel cliënten krijgen opnieuw contact met hun dierbaren en gaan voelen hoe ze nu zijn, niet hoe ze waren op aarde. Een helend proces. Zie ik ook bij de Hemeltaal lezingen.
Ook bijzonder Pap, er zijn groepjes ontstaan in het land die Hemeltaal samen lezen en zich dan afstemmen op de ongeziene wereld. Sommige voelen jou en de groep ook, klopt dat?

Ja Bon, dat klopt. Veel mensen zullen zelf die ervaring met hun dierbaren gaan krijgen.

Oh dank je Pap, was fijn dit.
Dag lieve Bon….

​—————————-
Delen mag altijd.

Er zijn groepjes ontstaan die samen Hemeltaal spreken. Zie de groep>> 

En hebben jullie eigenijk al het nummer Hemeltaal gehoord?
Nee? Oh luisteren dan en ben benieuwd wat je er van vindt.
Klik hier>>>

​Hemeltaal kun je bestellen via boekhandel, online of via mijn webwinkel. Dan krijg je een gesigneerd exemplaar.: Bestel>>> 

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.