Ha pap en de groep,
Ja er is veel gebeurd bij mij en ik wil graag ook jullie kant horen. Ik ben nu ruim 2 maanden helemaal overgestapt op whole food plant based eten. Jullie hebben er ooit iets kort over gezegd maar graag hoor ik meer.

Ha Bon,
Ik kan daar redelijk kort over zijn. Wanneer je een auto niet de goede brandstoffen geeft dan gaat hij eerst haperen en dan kapot. Soms had de levensduur van de auto een stuk langer kunnen zijn als je er goede brandstof in had gegooid. Nou is er een groot verschil met het lichaam. Het lichaam is ook nog zelf regenererend. Het vindt verschillende wegen om met de verschillende brandstoffen om te gaan echter op een gegeven moment is het te veel.
Daarnaast weet je diep in je hart dat je eten wat een ander leed veroorzaakt niet de bedoeling is van de ziel en de bron van liefde. Het heeft namelijk niets met liefde te maken maar met zelfzucht.

He Pap, waarom ben je hier niet eerder mee gekomen?

Omdat, Bon je er klaar voor moet zijn het te willen en te kunnen horen. Je ziet al wat voor proces het bij jou geeft.

Ja dat is waar. Ik ben eigenlijk zo shocked dat ik nooit het geweten hoe wreed we zijn met de dieren die we eten en de melk die we van ze willen hebben. Ik begrijp gewoon niet dat ik dat niet heb gezien en realiseer me plotseling hoe zeer we in een illusie kunnen blijven zitten. En daar word ik persoonlijk niet echt blij van.

Lieve Bon,
Tja, goed zorgen voor je eigen lichaam, voor je medemens en voor alle levende wezens is waar ieders ziel het meest mee resoneert. Daar word je blij van en voel je de vreugde. De aarde en haar voedingstuin geeft je alles wat het lichaam nodig heeft. Het is zo mooi geregeld. Echter zoals we al eerder hebben geconstateerd is de mens ver verwijderd van haar essentie. Op het moment dat ze daar weer is zullen alle oogkleppen van je afvallen en zie je het egoïsme wat je direct al bij je geboorte op aarde wordt aangeleerd. Ik zeg aangeleerd, want dat is niet wie je bent.
Betreffende de vleesindustrie: dit is een illusie van wereldse omvang waarin zoveel mogelijk mensen worden voorgelogen om geld te kunnen verdienen. En er zijn er nog veel meer kan ik je verklappen.
Nu een volgende stap in bewustzijn: het lichaam is in dienst van de ziel om op aarde haar ervaringen op te doen. Niemand heeft jullie gedwongen deze weg in te slaan. Hoe pijnlijk het soms is van onze kant en vanuit het dierenrijk, we hopen dat jullie snel het belangrijkste gaan snappen en dat is dat jullie zelf de scheppers hiervan zijn. Het is jullie verantwoordelijkheid. En daarmee kunnen jullie ook gaan beseffen dat jullie iets anders kunnen gaan creëren.

Steeds meer mensen op aarde voelen dat hun bewustzijn groter wordt. Je gaat meer zien en ook worden jouw onbewuste gedachten, gevoelens en handelen zichtbaar. Prachtig toch? Want dan kun je er verandering in aanbrengen.

Voor de voeding van het lichaam geldt hetzelfde voor de voeding van de ziel. Je kunt voelen wat goed is voor je en waarmee je je voedt op allerlei mogelijke manieren. Waarom jezelf blijven voeden met giftige producten, gedachten en gevoelens? Ze zorgen voor chemische reacties in het lichaam die verre van, de hoogste frequenties geven. Je hebt nu zelf ook gemerkt Bon, hoeveel energie het je altijd heeft gekost en hoeveel meer je nu hebt omdat je jezelf voedt met hoge frequenties.

Jazeker Pap, niet normaal het verschil.
Toch blijven we vaak zo vast zitten aan onze onbewuste patronen en vinden we het zo moeilijk om die slechte gewoonten van onszelf te doorbreken. Wat is dat toch? We weten, voelen wat goed voor ons is, maar we doen het niet.

Tja Bon, als je jarenlang op één bepaald instrument hebt leren spelen dan is het niet gemakkelijk om een ander instrument te bespelen. Dat kost tijd, oefening en discipline. En na die beoefening merk je plotseling dat je het instrument kunt bespelen en dat het moeiteloos wordt. Het is geprogrammeerd in het lichaam.
Wanneer jij een nieuwe positieve gewoonte wilt creëren en je je blijvend wilt afstemmen op hogere frequenties dan zal je moeten oefenen, gedisciplineerd zijn en de tijd er voor nemen.
Als je wilt leren mediteren dan moet je er tijd voor nemen en het beoefenen om er beter in te worden en de vruchten van je spel te gaan plukken. Je kunt wel af en toe jezelf in hogere frequenties brengen maar wil je het integreren en moeiteloos toepassen dan zul je de discipline op moeten brengen. Anders blijf je versnipperd. Dus goede voeding zowel lichamelijk als geestelijk, emotioneel en spiritueel werkt niet a
ls je het soms doet maar als je jezelf iedere voeding weer die hogere frequenties gunt.

Thanks Pap,

Mooi

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.