“Je dacht dat je liefde kent”

Dar waren de woorden die we allebei hoorden toen we in Chalice Well in Glastonbury op een bankje zaten.

Een belofte vanuit het ongeziene veld waar we de grootsheid in konden voelen, maar de impact nog niet van konden zien. Anderhalf jaar later woonden we samen, na een storm van verandering die alles ondersteboven gooide; huwelijk, werk, woonplek, vriendschappen, gezondheid en niet te vergeten het feit dat we opeens voor een vrouw vielen…

Het was een Goddelijk complot wat resoneerde met onze ziel, maar een flinke uitdaging was voor onze persoonlijkheid. Dat deze liefde een hoger doel dient, was van het begin af aan duidelijk:
Mensen kennis laten maken met deze overstijgende liefde en universele waarheid die zo bevrijdend is, dat triggers en belemmerende patronen in zachtheid oplossen en het pad verlicht naar de Goddelijke bron.

We zijn samengekomen om af te maken waar we ooit aan zijn begonnen;
Mensen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit hun innerlijke kracht de levensinitiaties op aarde doorlopen, in verbinding met de ongeziene wereld.

Onze missie is het (les)geven van healing, mediumschap, mystiek, trance en inwijdingsreizen, Kundalini en chakra activaties, en transformatiesessies.
Bekijk ons aanbod hieronder met onze (online) workshops, lezingen, events, retraite weken.

Bonnie Bessem & Irina Veelders

Aanbod

Zelfontwikkeling

Wie ben jij werkelijk en waartoe ben jij in staat? Leer te leven vanuit jouw essentie.

Mediumschap

Ontwikkelen van jouw intuïtie en contact leren maken met jouw Spiritteam en overleden dierbaren.

Mystiek

Ervaringen van goddelijke waarheid en ervaren van de diepere lagen van bewustzijn.

Healing

Heelwording van jezelf en healing geven aan anderen. De oude wijsheid en de nieuwste wetenschap.

Retraites

Inspirerend en transformerend op de mooiste lokaties. Vakantie en inspiratie samen.

Shop

Boeken, Meditaties en de online Academy voor in je eigen tijd. Wat wil je nog meer?

Uitgelicht

Love, Power & Spirit week

Wij maken van je hart een hoofdzaak met live en online opleidingen, workshops, oefengroepen en communitycirckels.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.