Hi Pap,

Hoe bevalt het je daarboven en wat ben je allemaal aan het doen? Je bent er nu al ruim 8 jaar. Hoe zit dat met reïncarnatie wat veel mensen hier op aarde geloven en heb jij nog enige vorm van individualiteit en kan ik dan nog wel met je praten of is het een ‘figment of my imagination’?

 

Heerlijk Bon,

Allereerst vergis je je in een aantal dingen:

1 ben ik iets aan het doen of ben ik.

2 er is hier geen tijd.

3 ik heb geen haast er is namelijk geen tijd.

4 alle energie is met elkaar verbonden dus we kunnen altijd met elkaar verbinden.

Goed lieve Bon ik zal even hierover uitweiden. Vind ik overigens nog steeds leuk om te doen en deed ik op aarde ook graag. Ja hoe voel je mij; in je herinneringen, in je hart of verzin jij het allemaal zelf? Hoe weet je of het echt is? Hoe weet jij trouwens of jouw leven echt is?

Ja lekker Pap, strikvraag zeker. Mijn denken zou zeggen, ik ben hier toch? Ik ben hier op aarde, ik denk, ik voel dus het is echt. Maar dan hoor ik je direct zeggen: waar ben ik dan als ik slaap. Dan heb ik geen gedachten, geen gevoelens, geen bewustzijn hier op aarde. Ben ik er dan wel echt?

Ja Bon, wat definieert of je er echt bent, leeft enz. Ik merk dat je hersenen kraken maar laat even los het te begrijpen. Het universum is bewust zijn net als jij en ik dat bent. Deeltjes van het grote bewustzijn wat je ook de bron of God kunt noemen. En dan bedoel ik niet een man met een baard op een troon. Die heb ik hier trouwens nooit kunnen vinden behalve in werelden van spirits die dit geloven. En leven ze dan echt of zouden wij zeggen, dat hebben ze verzonnen? Is dat wat je verzint echt? Heeft het de potentie om een ervaring te creëren en is het daardoor echt?

Oef Pap, ik doe mijn best hier.

Haha, of is deze ‘figment of your imagination’ een potentie tot ervaring en daardoor echt of droom? En is een droom per definitie niet waar of bevat een droom echtheid door de beleving?

Zijn al onze scheppingen dromen of zijn het ervaringen? Of is het het bewustzijn wat zichzelf ervaart en daardoor echt?

Vragen stellen Bon, is waardoor je brein kraakt en los moet laten om met een ander gedeelte in jou iets te kunnen begrijpen. Het stuk in jou wat eeuwig is. Welk stuk is dat in je en kun je dat voelen?

Oke Pap kappen nou, alleen hierover kan ik al even denken. Hoe is het met je?

Het gaat goed met me Bon, ik geniet van mijn ervaringen en creaties. Ik ervaar jullie nog steeds als heel dichtbij en ik beleef daardoor ben ik. Met andere woorden, mijn bewustzijn groeit en groeit. Nee die was toen ik direct overging nog niet zo groot omdat er inderdaad een individualiteit aanwezig is en ik die zo weer aan kan nemen. Maar zoals je begrijpt ben je meer dan die ene aardse ervaring gezien de eeuwigheid van je bestaan. En aangezien tijd hier niet bestaat ervaar je. Als ik zou zeggen veel of weinig dan breng ik je weer in tijdsbewustzijn. Wanneer je boven het tijdsbewustzijn gaat uitstijgen dan wordt het interessant.

Ik voel je trouwens nog wel heel erg als Pap maar wel met een toegenomen wijsheid en rust in je.

Ja Bon, je kunt me direct herkennen aan een bepaalde energie die ik op aarde leefde maar ben inderdaad veel meer dan dat net zoals ieder van jullie dat is en wanneer je dat idee eens toelaat je zult merken tot hoeveel meer je in staat bent. Jullie zijn werkelijk in staat om je eigen instrument op aarde, je lichaam te helen, te reguleren en te geven met wat het nodig heeft. De ziel, spirit die je bent heeft verbinding met al het bewustzijn in het universum en wanneer je stil bent zal je weten…

Goed Pap daar ga ik graag op door later. Wil je dan delen wat wij in het lichaam kunnen doen om ons lichaam te helen en in de oorspronkelijke staat te brengen. Maar we moeten toch ooit die overgang maken dus het lichaam moet toch een keer ophouden met bestaan.

Ja Bon, hier gaan we later op door. Wanneer jullie je werkelijk bewust zullen zijn van jouw bewustzijn en werkelijke zelf hoeft het lichaam niet meer ziek te worden zodat je door kunt. Dan bepaal jij wanneer je de aarde verlaat omdat je weer weet hoe.

Mmm interessant en dank je wel,

Liefs

Bonnie

 

 

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.