19 maart vanuit het Arthur Findlay College.

Ik schrijf dit vanuit het Arthur Findlay College, het mekka van mediumschap waar ruim 30 jaar geleden mijn zoektocht en training in het mediumschap begon. Een pad, een verlangen, voortstuwend.

Mystiek, omdat je niet precies weet waar het je naar toe leidt maar het verlangen in je hart wijst naar God. En wat of wie is dan God. Voor mij is God niet diegene die wordt afgebeeld in religies. Het is een unieke individuele relatie die je als mens hebt met je Schepper. En de taal is liefde.

God is niet in woorden te vatten maar het voelt als een magneet. Ik weet dat de weg is via stilte en alleen zijn. Dieper in mezelf zoeken waardoor ik het universum leer kennen. Zo tegenstrijdig. Naar binnen om de oneindigheid te kennen. Stiller worden zodat je de stem van God kunt horen. Het mystieke pad is niet in rationaliteit te vangen maar wil dansen op een gevoel van verwondering. Deze magneet zorgt ervoor dat sommige dingen en mensen in mijn leven juist worden afgestoten en op dit moment zorgt het voor een niet weten.

Loslaten van het bekende is wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Man, huis, vrienden en werk. Het brengt je soms in de angst en daardoor direct in het besef van te weinig vertrouwen.
Ja, ik mag nog meer vertrouwen. Mijn ziel weet wel hoe het moet, mijn persoonlijkheid kan het alleen op voorwaarden. Maar ja, dat is geen vertrouwen maar controle.
En nu dan, een hart wat de magneet voelt. De bloem in mijn hart die open staat, de hemel wil bezingen en in totale vreugde wil zijn.
Totdat ik mijn mail open en een bericht van de bank zie. Het wekt woede op en machteloosheid. Gevangen in een systeem van doen, overleven en geleefd worden door gevoelens opgewekt door iets buiten me.

Waar is de controle haha, oh nee waar is het diepe vertrouwen.
Mijn ego wat zegt: doe ook mee met wat iedereen doet? En er zijn marketingstrategieën hoor? Eerst gratis weggeven en dan komen nog meer mensen? Prijzen verhogen en zorgen dat je schaars wordt.

Maar zo wil ik niet denken, zijn en zo wil ik niet werken. Ik wil mensen die ook het pad lopen, een beter mens willen worden en zoals Ram Dass zei: I am loving awareness.
Ik wil je geen stappenplan geven, je even sne; vertellen hoe je medium kunt worden of je lokken met dat je over een jaar vrij bent van je ego.
Ik wil je het pad wijzen wie je bent en waar je vandaan komt. Ik wil je de magneet laten voelen naar die grote bron van liefde. Het is alleen geen makkelijk pad omdat het je leven op zijn kop kan zetten.

Eén van mijn grote leermeesters Anthony de Mello zei: spiritualiteit is de hoeveelheid waarheid die je aankunt zonder weg te rennen. Vaak willen we geen waarheid maar een nieuwe droom.

Want hoe makkelijk is het om toe te geven dat, dat wat je dacht over de wereld en over jezelf, niet waar blijkt te zijn. En we hebben al zo’n moeite om ons ongelijk toe te geven.
Op het pad moet je wel ongelofelijk eerlijk zijn naar jezelf.

Op dit moment merk ik hoe mijn persoonlijkheidje, mijn ego moord en brand schreeuwt. Het werkelijk alles nu aanpakt om me kleiner te maken, me op te blazen, me stil te krijgen, me van de toren laat blazen. Het pakt uitersten met een slinks gevoel van angst zodat ik het aandacht geef. Het heeft op ieders zielsverlangen en waarheid een mening. Het gebruikt achterdeuren, momenten van zwakte en afleiding om me te misleiden. Het laat me geloven in die wereld waarvan ik weet dat het niet de echte is maar de constructie van ons denken.

Ik vraag me af in welke fase jij bent op het pad. Ik kan hem je ook niet uitstippelen want de fases zijn niet lineair maar dimensionaal.
Er broed iets in mij…een diep verlangen. Samen met een groep: zitten, voelen, bewust worden, contact met het goddelijke, het verlangen voelen, openbarsten, moedig zijn in ons leven. Ik weet namelijk zo goed wat ik echt kan: je het pad aanwijzen naar huis. Ik kan alleen niet de stappen voor je lopen. Ik moet mijn stappen lopen.

Ik filosofeer hardop:
Een jaar groep online en live weken: samen met het goddelijke, een eerlijk pad lopen, heelwording, mediumschap, levensinitiaties en mystiek…

Langzaam durven om je dagelijks leven zo in te richten waardoor je ziel gaat juichen en de ruimte krijgt tot expressie. Ontvankelijk worden voor de hulp van boven. Leren luisteren naar de juiste stem. Heelworden en heelzijn. Samen onderzoeken naar waarheid zoeken.

“Omring je met de mensen die zoeken naar waarheid maar ren weg van de mensen die zeggen te weten wat de waarheid is”.

Vanuit het mediumschap is bij mij zoveel ontstaan omdat ik ben gaan luisteren naar hun liefdevolle aanwijzingen. Omdat ze me de Levensinitiaties gaven om mensen inzicht te geven in de uitdagingen hier op aarde en hoe er mee om te gaan. Om geïnspireerd te worden in methoden van heelworden en om je hart te openen in het Goddelijke om thuis te komen in jezelf.

Wil je meelopen? Een stukje of langer op het pad? Of misschien loop je al een stukje mee op ons pad.
Ik hoor heel graag of jij interesse hebt want vanaf het najaar zal ik samen met Irina meer live dagen/ weken gaan geven. Ook nu staan er al een paar gepland nog dit voorjaar. En ben je nieuw op dit pad of hier bij ons, start dan alsjeblieft met de Levensinitiaties die 4 april start en ook als je het niet kunt betalen doe dan alsjeblieft mee op donatiebasis, gewoon wat jij kwijt kunt.

En als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze plannen schrijf je dan in voor onze inspiratie nieuwsbrieven.

Liefs Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.