Ik ben op het moment op een bijzondere queeste en dit schrijf ik allemaal op. Hierbij het eerste stukje. Stay tuned.
❤ Bonnie

……….
Mijn hele leven heeft in het teken gestaan van het Goddelijke. De goddelijke vader en moeder in één. Maar ook Jezus was een energie die voor mij als kind zo voelbaar was terwijl ik helemaal niet ben opgevoed met een religie. Mijn moeder was protestants maar veel naar de kerk ben ik nooit geweest. Ik herinner me wel nog dat ik tijdens een kerkdienst naar de dominee keek en hij sprak over Liefde. Dat wat hij zei en dat wat ik bij hem voelde waren 2 totaal verschillende dingen.

Op mijn zesde stond ik buiten in de tuin en zei tegen God: haal mij maar weer terug, dit kan toch niet de bedoeling zijn. Ik had het gevoel alsof ik in een land terecht was gekomen waar niemand meer zich het licht herinnerde. Hij zei: Meisje je wilde zelf gaan om dat licht te brengen en mensen te helpen om het licht te herinneren in henzelf.

Ik mediteerde, riep geesten op, en hypnotiseerde mijn vriendinnen. Vanaf mijn 7de jaar tot aan mijn veertiende heb ik geroepen dat mijn ouders mij hadden geadopteerd en gevonden in de prullenbak. Ik kwam namelijk uit Engeland. Vanaf mijn 7de was ik de directe verbinding met God kwijt en moest het doen met mijn denkbeeldige speelvriendjes en mijn verbeeldingskracht.

En op mijn zeventiende ging ik het huis uit. Ik was klaar om naar India te gaan maar het werd Amsterdam omdat ik zakte voor mijn eindexamen. Naast mijn eindexamen deed ik een opleiding voor kundalini yogalerares waar ik prachtige ademhalingstechnieken en meditaties heb geleerd om jezelf in een hoger bewustzijn te brengen.
Tijdens mijn studie Psychologie ontwikkelde bij mij weer het mediumschap en ik kwam weer thuis. Mijn eenzaamheid verdween doordat ik weer verbinding had met het Goddelijke, met zachtheid; met het licht.

Jaren heb ik gewerkt al psychologe, medium en boeken geschreven. Altijd voelde ik die enorme missie en ook energie in me. Ik kan werkelijk soms bergen verzetten. Ik geloof dat mijn collega’s bij het LevensCollege, wat we in 2015 hebben opgezet, me soms onwerkelijk hebben aangekeken waar ik nu weer de tijd vandaan had gehaald.

Heel duidelijk hoorde ik een stem: zorg dat iedereen klaar staat. Ik dacht wat bedoelen jullie ermee….zorg dat iedereen klaar staat. Binnen 2 maanden stond het LevensCollege en waren de eerste studenten bezig met de studie Levenscounselor, een combinatie tussen de psychologie, mediumschap, zencounseling en spirituele bewustwording. Een belangrijke pijler daarin is de Levensinitiaties wat ik eerder mocht ontvangen vanuit de Broederschap van Licht, als een model wat ongelofelijk veel inzicht geeft in de Initiaties van de mens hier op aarde. Dat is niet alleen van vroegere tijden, het is er NU.

Mijn vader overleed dat jaar midden in zomer, plotseling. Twee dagen na zijn overlijden zei hij tegen me: “zo je hebt leuk 20 jaar geoefend, nu gaan we beginnen”. Prachtige boodschappen kwamen van hem en de Broederschap van het licht waar ik Jezus regelmatig zag. Daar kwam het boek Hemeltaal uit.

En in de laatste twee jaren zijn er wonderlijke dingen gebeurd waarvan het ontstaan van een HealTeam heel belangrijk is voor het hele verhaal.

Al een paar jaar geven Yvette, mijn soulsister, en ik retraite weken in Zwitserland waar Greethje en Valou ook ons ondersteunen. Yvette kwam jaren geleden bij ons in de kelder voor mediumschap en ik herkende haar direct…wat een licht en wat een geschenk. Als ik er aan terug denk voel ik nog de ontroering. Het heeft even geduurd maar toen het LevensCollege er moest komen was ze als eerste erbij. Wat een ongelofelijke vrijheid en herkenning hebben wij bij elkaar gevoeld en voelen we nog steeds. Iemand die net als ik alleen maar op zoek is naar het Goddelijke…Voor mij voelde dat echt als een genade, een goddelijk geschenk.

Greethje is mijn schoonzus en ken ik al jaren. Vroeger hadden we wel ergens een verbinding maar ik had soms het gevoel dat ik haar niet helemaal kon bereiken. Totdat zij mee ging om te koken voor onze retraite weken nu al 6 jaar geleden. Ik zag hoe, vooral tijdens de week van de Levensinitiaties, alle kwartjes vielen. Ik had opeens door waarom wij met die broers waren getrouwd die eigenlijk niet veel met spiritualiteit hebben ?
Wat een helderheid heeft Greethje en als één iemand bestaat die de zuiverheid in alles wil houden dan is zij het.

Valou ontmoette ik toen ze voor een reading kwam. Wat een prachtige vrouw was het eerste wat ik dacht, wat een fijne zachte helende energie stroomde door de kamer. Een jaar later kom ik haar tegen op het hondenveldje en ze vertelde dat ze een massage opleiding deed. Heel goed zei ik dan kun je op mij uitproberen en dan kan ik mensen naar je doorsturen. Zenuwachtig dat ze was haha…En wat was het Goddelijk, die massage. Ik heb haar direct gevraagd om mee te gaan naar Zwitserland en heb haar nooit meer losgelaten… Mijn eerste zwemmaatje een heel jaar lang bijna iedere dag de zee in. Wat fantastisch was dat.

Twan leerde ik kennen tijdens een mooie buiten cursusdag van het LevensCollege. Hij schudde mijn hand, had al wat over mij gehoord en ik zie hem plotseling geschokt kijken. Ik registreer dat maar geef er verder geen aandacht aan. Een paar dagen later hoor ik van Greethje dat hij nog nooit iemand had gezien met zo’n sterk licht.
Twan ziet namelijk het zielenlicht van iemand zoals wij elkaar zien. Best wel intens en soms ook confronterend voor hem..

Irina kende ik al ergens van vroeger, van het uitgaan. We hebben echter nooit toen verbinding gelegd. Heel af en toe kwam ze binnen voor de dinsdagavond workshop om dan ook weer maanden te verdwijnen, totdat ze wel bleef hangen. Tijdens een retraite week gebeurde het in de groep. Ze werd volledig door het Goddelijke aangeraakt. Tranen stonden in onze ogen, zo heilig en zo mooi was dat moment.

Ons oorspronkelijke team van Yvette, Greethje, Valou en ik werd plotseling uitgebreid met Twan en Irina. De magische reis kon toen beginnen. Omdat Twan het licht kan zien gingen we experimenteren en mediteren. Ook tijdens de meditaties kunnen we elkaar voelen en zien. Dat wat wij voelen en zien werd ook nog vertaald door Twan in Licht, intensiteit en kleuren.

Zo begon ook zijn zoektocht naar het licht wat hij bij me zag en de vergelijking met Goeroe’s, leraren, oude grootheden enz….
Prachtig hoe hij hun licht omschreef en zo mooi om hier meer kennis van te krijgen.

Wordt vervolgd….

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.