Mijn hele leven heb ik een sterke verbinding gehad met God en Jezus. Als kind al sprak ik met ze alsof dat heel normaal was. Iets ouder begrijp je wel dat dat niet normaal is en hou je je mond. Maar wat mij in latere sessies opviel is dat soms mijn clienten opeens een ervaring hadden met Jezus. Een spontane genade, genezing en ontmoeting. Iedere keer weer gebeurde er een wonder in mijn werkkamer en mijn hart werd keer op keer diep geraakt. Soms kreeg ik het gevoel alsof ik gewoon kon vragen of hij erbij wilde zijn, zijn energie dan.

Ik zeg zijn energie omdat het niet de persoon Jezus zelf hoeft te zijn maar de energie achter de persoonlijkheid Jezus.

Twan vroeg ik of hij eens wilde kijken naar de energie van Jezus. Nou kan hij dat alleen via foto’s of live natuurlijk maar tijdens een meditatie met ons Heal Team heb ik gevraagd of Jezus zich wilde laten zien. Wat een bijzondere ervaring was dat en Twan was diep geroerd wat hij zag. Zijn prachtige witte heldere licht met de diep blauwe kleur er door heen. Mijn licht lijkt daar op maar is niet hetzelfde.

Op 14 juni 2020 besluit ik tijdens een meditatie te vragen of Maria Magdalena zich wil laten zien. Ik vertel het onze groep niet en ben benieuwd wat er gebeurt. Een mega krachtig energie bouwt zich op en Twan valt stijl achterover. Na maanden zoeken en vergelijken heeft hij gevonden waar mijn licht op lijkt. Hij zegt: “het lijkt er niet alleen op, het is hetzelfde licht”.
Ik schik en moet ook lachen.
Ik ben stil…er gebeurt van alles in mijn denken maar ook in mijn lichaam en energie. Ik weet ook niet zo goed wát ik er van moet denken of wat dat betekent. Een paar keer denk ik ohh aha, dat zou het kunnen verklaren. Iedereen is er stil van en Yvette zegt, ah zie je dat had ik vorige jaar toch gezien bij je….
Ik ga slapen en krijg zulke aparte dromen. Ik had namelijk tijdens een meditatie een paar weken eerder opeens het kruis gezien wat omhoog werd getakeld met Jezus eraan. Ik was zo vol verdriet en ik hoorde zijn woorden: “Meisje, er is niets aan de hand, alles komt goed”.
En deze nacht zie ik het weer en ik voel en ik herken…. Mijn brein schiet direct op slot, in de ontkenning, in een lacherige relativering en twijfel. En toch blijft er iets hangen.

Het is 21 juni 2020 en het is tijd. Ik word heel vroeg wakker en ik moet gaan schrijven. Mijn hart gaat tekeer en mijn zenuwen gieren door mijn lichaam. Klinkt heel gek maar het is net alsof ik geroepen word door mijzelf. Tegelijkertijd komt in me op: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.
Maar dit is sterker, ik kan bijna niet anders. Al is het alleen voor mezelf. Wat zouden mensen wel niet denken, komt in mijn denken ophoog. Tja ze hebben door de eeuwen heen al heel veel van je gedacht, hoor ik.

Ik ga zitten, mijn nieuwsgierigheid wint. Misschien ga ik nu inzicht krijgen waar al die beelden vandaan komen die ik als kind al had. Waarom heb ik 7 jaar lang beweerd dat ze me hadden geadopteerd? Waarom heb ik zo’n sterkte verbinding met bepaalde landen waaronder Engeland? Waarom had ik als kind al hele grote ideeën en plannen? Je zou zeggen grootheidswaanzin maar als kind wist ik niet wat dat betekende. Grappig dat mijn moeder ook altijd heeft gezegd: “jou herkende ik niet als baby. Je kwam al met stekelharen op de aarde”.

Brieven van Maria Magdalena

“Bonnie, ik groet je met liefde vanuit de andere ik die jij bent. En achter ons is dat waarin wij één zijn. Zo zijn er op aarde een aantal mensen uit onze IK Ben….
Klinkt ingewikkelder dan het is en je kunt het misschien begrijpen als ik je zeg dat ons grote hart is opgesplitst in tien harten hier op aarde met allemaal dezelfde energie en dus ook toegang tot elkaar. De bron ligt natuurlijk voorbij de verschillende manifestaties ervan maar ik begrijp dat je opzoek bent naar jouw gehele ziel, naar het echte Zelf. Laten we op reis gaan samen als één, want dat is wat we zijn…
En in het grotere geheel zijn we allemaal één, gemanifesteerd in verschillende manifestaties, kleuren en uitingsvormen.

Kom Bonnie, laten we op reis gaan waar tijd niet bestaat en waar je je essentie leert kennen.
In Liefde MM”

Ik ben stil, alles raast door me heen. Doe eens normaal maar ook ontkenning. Zo groot kan het toch niet zijn. Ik herinner me plotseling toen ik ergens in de 20 was dat ik in een meditatie mijn eigen ziel zag. Ik was diep geroerd en dacht jeetje wat is dat mooi en groots. Maar zo kan ik toch niet zijn? Ik hoorde de ongeziene wereld toen zeggen: Wen er maar vast aan, dit is wie je bent.

Ergens wil ik dus normaal zijn, terwijl ik dat nooit ben geweest. Niet normaal in de zin dat ik als jong meisje al sprak met God en ik op mijn zesde aan hem vroeg of hij me weer wilde komen halen omdat dit toch niet de bedoeling kon zijn. Ik heb, op een voor mij natuurlijke wijze, altijd heb geweten wat ik hier op aarde kwam doen en wie me vanuit de ongeziene wereld daarbij zou helpen. Ik had op de lagere school al clubjes om geesten op te roepen en ik zag veel dingen op aarde en wist wat niet klopte. Veel van mijn verhaal kun je ook lezen in de Tao van het mediumschap.

wordt vervolgd…..
ps morgen vertrek ik voor een week naar Glastonbury…..zo spannend.

❤ Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.