Pap en de Broeder en zusterschap van het Licht,
Mooi hoe jullie eerst spraken over de barensweeën en dat we nu in het geboortekanaal zitten.
Ja lieve Bon, in het midden van het geboortekanaal waarbij je soms in een staat van moedeloos en machteloosheid kan komen omdat je denk dat er geen eind aan komt. Het is donker en de vrijheid de ruimte die je eerder had is er niet. Het voelt als een strak korset om je heen waarbij je bijna geen lucht krijgt.
Jullie komen uit het donker en denken dat dat nog veiliger is dan door deze tunnel heen naar het licht. Want dat is wat er gebeurt. Dat wat veilig leek duwt je uit de baarmoeder om in je eigen licht te komen staan. En ook al lijkt het eng en vallen financiële, lichamelijk en emotionele zekerheden om je heen weg je krijg ervoor een zekerheid terug die niet is van deze aarde. Dat komt omdat jullie ook niet van deze aarde zijn. Je krijgt de zekerheid terug van je eigen licht, van het besef van je eigen essentie en je krijgt een eeuwige zekerheid terug van bestaan. Hierdoor zal je ervaren dat de wereld van angst gaat veranderen in de wereld in liefde. En niets kan het nu meer stoppen, ook jij niet ?
En vooral de angst niet want die is slechts angstig en zoals we eerder al aangaven, gevoed met liefde blijft er licht over.
Dus met andere worden: hou vol, vertrouw ook al weet je niet wat er aan het einde van het geboortekanaal zichtbaar wordt. Hou elkaar vast aangezien jullie samen hierin zitten, notabene de hele wereld en al haar wezens. Zo staan alle wezens van de aarde onder invloed van de planeten.
Zoals Jezus werd geboren zo zullen jullie worden geboren. Allen, niet één Messiah maar allen.
Aan de vrouwen willen we vragen om zachtheid te brengen aan het geboortekanaal. Uit jullie zal een nieuwe wereld worden geboren. Aan de mannen willen we vragen om zachtheid te brengen in het geboortekanaal. Overgave is het woord. Als iets geboren mag worden dan houdt niets het meer tegen.
Heel praktisch: de mensheid is in staat zichzelf en de ander te helpen, daar hebben jullie niet een regering voor nodig. Ben je in staat hulp te bieden, financieel, emotioneel, een luisterend oor, wat houd je tegen?
Wachten op instituten die nog in angst en tekort leven is geen nieuwe wereld creëren. Vanuit je hart voelen wat jij te bieden hebt wel.
En soms ben jij degene die wat ondersteuning nodig heeft. Wees niet bang het te vragen aan de ander en vooral aan het universum.
Leer de kracht van manifestatie kennen; vraag om hulp, creëer het beeld en breng het met liefde en dankbaarheid het universum in. Het zal op diezelfde wijze reageren. Altijd.
En vergeet niet dat we er voor je zijn. We zien de uitdaging van jullie geboortekanaal en we kunnen je met liefde verzekeren: Alles komt goed.
❤ Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.