Soms voel je aan het begin van een meditatie de enorme energie al en heb je geen tijd nodig om je mind tot rust te brengen en te zakken, je zit er direct in.
De beelden zijn dan helder, de woorden die tot je komen duidelijk en tijd en fysieke plaats verdwijnt.
Dit was weer zo’n meditatie…
Bonnie zag al snel Anubis; de God met de jakhals kop.

De Egyptenaren geloofden dat wanneer een persoon stierf, Anubis in Duat (de onderwereld) ontmoette, waar hun harten op een schaal werden geplaatst en tegen een veer gewogen werden. Degenen die zwaarder waren dan de veer werden door een demon gegeten; Die van wie de harten lichter waren dan de veer, waren waardig om door te gaan tot een hemelse klim naar Aäru. Anubis werd hun gids op hun reis naar die stijging.

Irina zag beelden van verschillende steen cirkels.
Ons beider aandacht ging naar Stonehenge, waarbij Bonnie uitsprak: “Gek eigenlijk om nu als toerist alleen op afstand naar de stenen te kijken terwijl ik ze zelf heb helpen neerzeten.”
Irina noemde de constellatie van sterren en planeten die een verbinding maken met de stenen waardoor er een portaal is waar inter galactisch gereisd wordt en zag dit ook.

Toen wij in het midden kwamen van de stenen cirkel van Stonehenge, zag Bonnie de rituelen die hier vroeger uitgevoerd werden zoals later in een kerk; bruiloften, geboortes en vieringen.
We waren met meerdere in het wit gekleed en waren aan het dansen en gingen daarna in de cirkel liggen met ons voeten naar elkaar.
Vervolgens zag Bonnie een pentagram met een oog erin op de grond en ging erop staan en daarna Irina.
Wat er toen gebeurde was zó krachtig dat het voelde alsof je werd afgeschoten.
We reisden via een merkaba en kwamen bij de piramide terecht in Egypte.

Het was duidelijk dat de priesteressen in het oude Egypte contact hadden met zeer liefdevolle licht wezens van sterren en planeten.
Wezens die er zijn voor healing en via het hart communiceren in pure liefde.
We hoorden tegelijkertijd:”Welkom thuis!”
Een diepe ontroering en gevoel van thuiskomen overspoelde ons.

Een pentagram met het oog erin werd op het oog van Irina gelegd, waar ze al enige tijd last van heeft, alsof er zand in zit.
Er werd gezegd dat ze healing ontvangt en dat al het vuil eruit moet om volledig de waarheid te gaan zien.

Al snel bouwt er een enorme trance energie zich op bij haar en ze voelt dat ze door haar heen willen spreken.
Gedachten zoals:’ ja hoor, eerst priesteressen, Kelten,  Godinnen en nu ook nog lange dunne blauwe lichtwezens met grote ogen,’ kwamen voorbij.
‘Is dit nog wel geloofwaardig…?’

Direct wordt Irina zó geraakt door het gevoel alsof ze hun bestaan niet zou erkennen, terwijl de herkenning zo diep is, dat alles in haar zich opent voor deze waarheid dat ze er zijn. We zijn verbonden met hun, altijd geweest. We komen er vandaan.
Direct daarna wordt ze overspoeld met een liefde zo immens en niet van deze aarde, dat de tranen over haar wangen lopen.
Irina voelt dat ze haar willen gebruiken voor communicatie: Ze zijn er om ons te helpen de frequentie van de aarde te verhogen.

Iedere liefdevolle gedachte van ons brengt een kettingreactie teweeg van liefde.
De blauwe licht wezens versterken vervolgens iedere reactie en als reactie daarop ontstaat ook weer een ketting reactie aan liefde welke als een lopend vuurtje de aarde over gaat.
We moeten bewust zijn van de kracht van iedere gedachte die we het collectief in sturen.
De kracht is gigantisch en heeft een sneeuwbal effect.
Zie het wonder van iets wat begint met een vlokje en eindigt als een immense bal.
Zo gaat het ook met de negatieve gedachten waarbij het aangenomen wordt als waarheid door het sneeuwbaleffect.
Het effect vervolgens is gigantisch als je kijkt naar de enorme sneeuwbal.
Ooit begonnen als vlokje.

Ook Bonnie was diep ontroerd door deze liefdevolle blauwe wezens.
Een golf van heimwee overspoelt ons als ze weggaan.

Als we na de meditatie nog met elkaar napraten en opzoeken wie ze zouden kunnen zijn, vinden we geen informatie die helemaal aansluit bij onze ervaringen. Wat duidelijk is dat deze licht wezens communiceren via een hele zuivere hoge hartfrequentie.

We spreken gelijk bij Yvette in die deze prachtige blauwe licht wezens kent, ze heeft ze de afgelopen twee jaar regelmatig gezien.

Als Yvette daarna gaat zitten, ziet ze zichzelf bij Stonehenge aankomen, gekleed in het wit en tegelijkertijd op 2 tijdlijnen. Één in het nu waar ze alleen aankomt en in het midden plaatsneemt en een soort diepe heimwee voelt, eenzaamheid. Dan versmelt dit met de 2e tijdlijn waar zij met ‘ons’ samen binnen de stenen is en de verbinding voelt van zo boven zo beneden. Als ze midden in de cirkel gaat liggen met haar armen en benen gespreid, voelt ze dat ze zelf een pentagram is en dat op de plek van haar hart de pyramide met het oog van Horus is, de poort naar de eenheid. Een zuiver hart is een open poort. Met andere woorden als je je hoogste waarheid leef, staat de poort wijd open.

Als Yvette door de poort van haar hart gaat, reist ze niet echt ergens naar toe maar ze komt in een veld dat ze zelf is. Ze ziet haar hogere zelf vanuit haar ziel met zoveel liefde naar haar toekomen. en zij vertelt dat al die dimensies tegelijkertijd beschikbaar zijn voor ons. En dat Yvette dus in het middelpunt kan zijn en dat de cirkels om haar heen in zoveel hoedanigheden kunnen wisselen. Dit kunnen steeds andere begeleiders zijn en ze zijn er allemaal tegelijk. Het is maar net waar wij de focus opleggen of voor openstaan op dat moment, wat we zien en ervaren. Het zijn allemaal andere lichtwezens, allemaal andere liefdesfrequenties en het zijn de frequenties die op dit moment passen.

Zo is het voelbaar dat de blauwe lichtwezens willen gaan spreken of healen via Irina. Dat deze dienstbare liefdevolle wezens al langer om ons heen zijn om ons te voeden en deze kracht te verspreiden.

Voor Yvette voelen deze lichtwezens zo als ‘thuis’ zo zuiver, zo intens liefdevol, als het ware als haar diepste wezen.

Haar hogere zelf laat haar zoveel liefde voor haarzelf voelen. Alles is goed, ze hoeft nergens naar toe. Ze hoeft alleen maar te zijn. In haar hart is alles aanwezig ????.

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.