Bonnie, Irina en Yvette zitten regelmatig en vangen dan beelden en boodschappen op. Het lijkt soms net op een queeste.

Priesteres #4

Deze boodschap kwam tijdens een paar dagen omdat we niet genoeg focus hadden in de meditatie.

Mensen vragen ons hoe we dit opvangen. Alle drie vangen we beelden op soms hetzelfde en soms aanvullend. Het zijn net puzzels die je legt.
We komen er wel steeds meer achter hoe vaak we eigenlijk de communicatie missen doordat we zo zijn afgeleid door alle dag.
En ook nu nadat we een paar dagen puzzelstukjes ontvingen snapten we gisteren weer een deel van het verhaal en boodschap:

We gaan zitten en vangen beiden flarden op.
Bonnie ziet kort een auditorium waar meerdere zielen/ mensen aanwezig zijn.

Er staat een vrouw in het midden en ze vertelt hoe de seksualiteit tegenwoordig zijn spirituele echte betekenis heeft verloren.
Irina ziet tegelijkertijd een Egyptische godin met twee hoorns op haar hoofd.
Nadat we het opzoeken blijkt ze Hathor te zijn:

Hathor is de godin van zang, dans, liefde, seksualiteit, erotiek, muziek, moederschap en vruchtbaarheid. Hathor was dan ook bijzonder geliefd onder vrouwen. Ze werd echter ook gezien als dochter, in de vorm van het ‘Oog van Ra’. In die hoedanigheid werd ze gevreesd. Dit wordt duidelijk in de mythe van de Vernietiging van de Mensheid. Daar neemt ze haar woeste vorm aan: de leeuwingodin Sachmet.

Hathor als moedergodin wordt afgebeeld met twee gezichten..

Daarnaast zag Irina een Godin met een vogel met kromme snavel. Dit blijkt Thoth te zijn:

Men veronderstelde dat Thot degene was die het gewonde oog van Horus genas, het oog dat werd geassocieerd met de maan. Vandaar dat deze god sterk werd vereenzelvigd met de maan. Ook werd hij gezien als een boodschapper, bemiddelaar en raadgever van de goden.

Tijdens het Middenrijk werd hij als god van wijsheid en gerechtigheid verbonden aan de godin Maät, de personificatie van recht en orde.

En dan twee dagen later gaat het door en wordt het duidelijk.

We gaan zitten en komen direct weer in de kring . We zien een vrouw verleidelijk dansen. We zien ook een meisje bij wie wanneer ze vrouw wordt, er een ritueel wordt uitgevoerd; ze wordt helemaal ingesmeerd met olie en bloemen door de andere vrouwen en ze leert de kracht van haar lichaam kennen. Ook de lichamelijke plekken die verbonden zijn met de energetische chakra’s.

Daarnaast zien we de volwassen vrouw die haar sensualiteit leert kennen en gaat onderzoeken.
Bonnie hoort de volgende boodschap:

Ze leerden de meisjes en jongens apart al op jonge leeftijd hun lichaam kennen en informeerden ze over seksualiteit zonder de gekkigheid die er later van werd gemaakt.
Ze deden dit omdat ze het lichaam beschouwden als instrument en ze via de seksualiteit een hogere frequentie konden bereiken die ook ten dienste staat van een goede gezondheid.
Het is nooit een nemen, maar altijd een geven en een verering van de ander en jezelf.
Ze leerden de seksuele energie, wat levens energie is, vanuit het bekken omhoog te trekken, zodat hun hart zich opent en hun mind ontvankelijk wordt.

Irina ziet een Indiase Godin met meerdere armen een dans uitvoeren.
De dans van verleiding is niet voor de ander maar voor jezelf.
Wees bewust van het spel van verleiding:
Verleid je de ander uit machtsgevoel of vanuit verwachtingen?
Wil je behagen, een bevestiging krijgen, of iets brengen of halen?
De Godin heeft twee gezichten.
Één mooie en één in verval.
Het laatste gezicht symboliseert de vrouw hoe ze in deze tijd meestal wordt gezien en neergezet: als lustobject en ten dienste van.

We zoeken deze Indiase godin op en zien dat het Durga is, ook een godin met twee gezichten zoals Hathor.
De ene kant is vrouwelijk, liefdevol en licht en de andere kant in verval, een kali.
Als we over Durga lezen komen we tegen dat ze de rustige variant is van Kali. En ze rijdt op een leeuw…. Die zagen we al eerder.

We voelen hoe belangrijk het is om dus de seksuele driften en instincten ( leeuw) te overwinnen om de sensualiteit in onszelf te voelen. Veel vrouwen in het westen kunnen dit niet voelen met alle gevolgen van dien.

De volgende ochtend vroeg zwemmen, heerlijk aan de koffie en vragen we ons af of het allemaal klopt. En dan zien we dit hangen in de strandtent. We komen er al jaren en nu pas zien we het… mooi hè.

‘s Avonds zitten we in een cirkel met 12 vrouwen…
We sluiten onze ogen en worden ontvangen door de priesteres.

Yvette ziet dat we als 12 meisjes van 7 jaar in de cirkel zitten met de priesteres. We worden ingewijd in het eren van de heilige vuur in ons. Het heilige vuur wat ons ware Zelf vertegenwoordigt als goddelijke uiting van de Bron. We leren om ware liefde te belichamen in vele vormen.

Dan hoort ze de zin: ‘ware liefde bevat de kracht van Kali’ en ontvangt daarbij het beeld van Kali met een vuur in haar beide ogen en haar hart.

Als meisjes worden we ingewijd om alles wat niet integer is, wat uit angst, schuld, schaamte ontstaat te verbranden met ons heilige vuur. Hierdoor zijn we intens krachtig en ultiem zuiver. Wij worden zelf de ingewijden en hebben elkaar intens lief.
Na onze inwijdingen en als volwassen priesteressen wijden wij meisjes en andere volwassenen in in tempels.
De kracht van de leeuw staat voor de moed die we nodig hebben om alles in de ogen te kijken wat niet zuiver is en het vuur van onvoorwaardelijke liefde in te zetten om dit te transformeren.

Daarna vertelt Laura dat ze een draak om ons heen ziet dansen die het vuur aanwakkert, de kundalini energie. Het vuur in ons laat zich zien door het vuur wat we in elkaars ogen zien. Dansen als sleutel (om het vuur in jezelf aan te zetten?)

Marlou geeft door:
Sta op in het licht, STA OP!

Irina ziet tenslotte een beeld van een schatkist die we dragen in ons bekken.
Een schatkist waarvan we de sleutel vaak uit handen hebben gegeven omdat we onszelf niet op waarde kunnen schatten en onszelf weg geven om de ander te behagen vanuit verwachtingen, of bijvoorbeeld schuld.
Ook door schaamte of preutsheid blijft de schatkist op slot.
Er sijpelt dan slechts een klein beetje levenskracht door het sleutelgat naar buiten.
Het is tijd om de sleutel in handen te nemen en de schatkist te openen waardoor je levenskracht vrij kan stromen.

 

 

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.