Zelfonderzoek

Vanavond de tweede avond Hemeltaal & Mediumschap. Ik dacht laat ik eens even gaan luisteren. Deze boodschap kwam door en ik hoop dat je er wat aan hebt:
Zoals je hebt gemerkt hebben we de laatste jaren een aantal onderwerpen herhaald. Kennelijk geloven jullie het niet of jullie vergeten het weer.

1. Je bent mede schepper van je leven. Zowel voordat je naar de aarde gaat en als je op aarde bent. Je hoeft maar te kijken naar wat jouw gedachten en gevoelens teweegbrengen in je lichaam en om je heen om te weten dat dit klopt. En tegelijkertijd is alles goed en loopt het precies zoals het de bedoeling is. Niet gemakkelijk voor het hoofd te begrijpen maar wel te voelen.

2. Je beschikt over een vrije wil. Dit is een gevolg van punt 1 waarin we je aangeven dat je medeschepper bent. Vrije wil betekent dat je bewust en voornamelijk onbewust kiest. Als je namelijk echt doordrongen zou zijn van het feit dat je een medeschepper bent dan zou je vanuit vrije wil andere keuzes maken. Voornamelijk de keuzes in hoe je denkt, wat je uitspreekt en hoe je handelt. Je zou preciezer omgaan met de kleinste details zoals een gedachte. Ben jij je bewust welke gedachten in jou ontstaan terwijl je door socialmedia scrolt? Ben jij je bewust wat je denkt terwijl iemand je iets vertelt? Ben jij je bewust wat je uitzendt met je gedachten in je lichaam maar ook in het universum. Steeds meer zijn jullie op aarde bewust van de resonantie tussen je hoofd-hart-universum.

3. Alles wordt geschilderd op het canvas van liefde. Er is geen oordeel, er is geen schuld. Wel kan het zo voelen wanneer je het gevolg van jouw eigen scheppingen beleeft. Er is niemand in het universum wat jou beoordeeld. Er wordt ongelofelijk veel van je gehouden en alles laat zich zien op het onderliggende canvas van liefde. Liefde is een ander woord voor God, voor licht, de Bron enz.

4. Het leven is eeuwig, jij bent eeuwig in zoveel verschillende variaties van het ene waardoor het ene zich leert kennen door alle delen. Als je overlijdt dan bekijk je je leven terug en je ervaart iedere consequentie van een gedachte. Daarnaast kom je in een onvoorwaardelijkheid die je de adem beneemt en tegelijkertijd een herkenning zal geven. Want hier komt je vandaan.

– Ja prachtig deze punten maar hoe dan is de volgende vraag. We zijn zo snel afgeleid, zo snel onbewust door de alle daagse dingen.-

Ja Bon, simpel. Maak de tijd ervoor vrij, iedere dag. Als een goddelijke ziel zich zo lang identificeert met de gedachte een machteloos incompetent mens te zijn, dan duurt het weer even voordat je je eigen kracht ontdekt en weer ervaart waartoe je in staat bent. Ken je nog het verhaal van de jonge arend die dacht dat die een kip was. Pas toen een andere arend hem vroeg te vliegen ontdekte hij wie hij werkelijk was. Hij had namelijk nooit echt in de spiegel gekeken. Nooit de moeite genomen om zich af te vragen wie hij werkelijk was. Gewoon maar het leven van de andere kippen aan te nemen zonder zelf te onderzoeken.
Dat is wat we bij de meeste mensen zien.
Dus iedere dag tijd vrijmaken om naar binnen te keren en je waf te vragen wie je werkelijk bent. Hoe meer je dit doet hoe meer je toegang krijgt via je hart tot jouw essentie.
Ook kun je lezen over de verhalen van mensen die komen tot die zelfrealisatie en kijk dan eens hoe ze zijn.

Het is allemaal niet nieuw wat we je vertellen. Het enige werk wat hierin echt telt is zelfonderzoek. Wie ben je?
Jouw licht van je ziel zal dan toenemen waardoor jouw bewustzijn toeneemt. Je zult je dan niet snel meer laten verleiden tot aardse gedachten of problemen. Je zult diep vertrouwen ontwikkelen in de Bron want wanneer jij jezelf leert kennen leer je de Bron kennen….LIEFDE

En dan zullen al jouw keuzes anders zijn, denk je niet? We kunnen je trouwens prachtige verhalen vertellen over het universum en wie daar allemaal leven maar jij bent niet voor niets naar de aarde gekomen. Jullie zeggen wel een de kleuterschool maar die gedachte zou ik bijstellen want het is vaak niet gemakkelijk.

Oh ja het laatste punt. Er zijn geen fouten in dit universum van liefde hoe wreed de droom mag lijken. Daarachter ligt altijd de liefde net zoals dat in jou is. Hoe moeilijk de oppervlakte, het aangeleerde, het programma van jouw persoonlijkheid. Daarachter is altijd de liefde.

❤ Bonnie

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.