Lieve Broeder en Zusterschap van het licht en mijn paps natuurlijk,

Wat een veranderingen afgelopen jaar. Precies vorig jaar, deze dag, onderging ik een operatie aan mijn hart vanwege boezemfibrillatie. In de maanden daarna ontstonden er ook weer zo veel veranderingen qua vrienden en werk. Niet alleen bij mij maar ook bij anderen, de uitdagingen van relaties en onze eigen oude triggers. Het lijkt alsof we ieder van ons zo worden uitgedaagd om in ons licht te blijven. En doordat ook onze oude triggers omhoogkomen is dat niet gemakkelijk. Ik weet ook nog zo goed dat de shift zou beginnen, 21 december 2020, niet wetende dat mijn hele leven om zijn kop ging en alles veranderde. En ook nu weer, ik voel het in de lucht hangen. Gedachten zijn snel en leiden af. Mijn zenuwstelsel staat op scherp enz. Graag wat bemoedigende woorden haha.

Lieve Bon,

Ja, het zal niet nieuw zijn wat we zeggen en we hebben eerder aangegeven dat de shift een grote shift is en voordat de wereld deze verandering ondergaat, alles eerst het licht mag zien. En daarmee ook jouw triggers, donker of dingen die je hebt weggestopt. Alles mag eerst het licht zien. Dat is het licht van bewustwording. Dit is het belangrijkste werk wat eenieder van jullie te doen heeft op de aarde.
Net zoals jullie gebeurtenissen uit je verleden ergens hebben weggestopt in je lichaam zo liggen veel gebeurtenissen opgeslagen in de aarde. Deze dienen eerst aan het licht te komen zodat het daarna licht kan opnemen. Waarna je niet meer zo snel verleid zal worden maar je keuzes zal maken vanuit de ziel.

  • Als je dat bekijkt bij jou en bij de wereld dan gaat dat op dezelfde manieren.
  • Op het moment dat iets aan het licht komt is het belangrijk allereerst om het te erkennen. De pijn, het trauma uit het verleden of dat wat op plekken op aarde door de geschiedenis heen is opgeslagen. Probeer weg te blijven van oordelen en gedachten van afgescheidenheid in vormen van afwijzen, vergelijken en veroordelen. Deze gedachten is energie en draagt bij aan het concept conflict. In jou en in de wereld. Veel is opgeslagen omdat het nooit is erkend maar weggestopt, weggelachen of gebagatelliseerd.
  • Na erkenning komt verzachting en vergeving. Wat de mens mag begrijpen is dat jullie (zeer) onaangename ervaringen creëren door de onwetendheid. De onwetendheid van wie je werkelijk bent. Wanneer je dat beseft zou je direct weten en dus ook anders hebben gehandeld. Maar je wist op dat moment niet beter. Ook in de wereld handelen mensen uit onwetendheid en daardoor in afgescheidenheid. Als ze zouden weten, herinneren wie ze werkelijk zijn, dan zouden ze weten dat alle mensen, op aarde en hier met elkaar, zijn verbonden. Vergeving is een intentie en beoefen je iedere dag. Je voelt gewoon weer de onschuld van de mens.
  • Na vergeving en verzachting komt vernieuwing en bevrijding: je kijkt met nieuwe ogen, je hebt jezelf en de ander vergeven. Je kunt zien wie je echt bent en daar vervolgens naar handelen. Dit is de ware bevrijding.

Alles staat of valt met jullie bereidheid en aandacht om iedere dag hiervan bewust te zijn. In jezelf, naar de ander en naar de wereld. Ieder mens draagt bij aan het collectieve veld. Iedere dag even een momentje zitten, afstemmen op het veld van liefde in jou en om je heen en je op laten vullen door die energie.

Steeds meer mensen dragen bij aan het collectieve veld van liefde en verbondenheid. De ware broeder en zusterschap op aarde.
Steeds meer mensen worden zich bewust van hun aandeel in de scheppingen op aarde. Ze worden bewust van hun eigen scheppingskracht. En pas als je er bewust van bent kun je het gericht inzetten voor jou, de ander, de mensheid.

Eén puntje van aandacht. Je kunt ons, jouw spiritteam en natuurlijk ook de Bron, Schepper, Grote Geest om hulp vragen.
Als je middenin de nachtmerrie zit dan is het alsof je het nu beleeft. Wij willen alleen maar zeggen: liefje, wordt wakker, zie hoe je deze dromen maakt en kom thuis…terwijl je nog op de aarde bent. Kom thuis in het bewustzijn van wie je werkelijk en eeuwig bent.

Wanneer jij stijgt in frequentie neem je de wereld om je heen mee en zal de aarde en mensheid stijgen in bewustzijn en liefde.

Bonnie

Meer boodschappen vind je in Hemeltaal

Liefde is de vlam die de ziel doet ontvlammen

Irene - de Levensinitiaties en Heelwording

Na de Levensinitiaties ben ik Heelwording aan het volgen. Wat een diepgaande transformatie vindt er in mij plaats. Ik vind mijn essentie en kracht om te leven vanuit mijn ziel en ben steeds minder bang om daadwerkelijk die stappen te zetten.

Jennecke - Mystieke avonden

Heerlijke avonden waarbij ik kan herbronnen en geinspireerd raak door de teksten en muziek, telkens weer. De meditaties voelen voor mij diep en helend op een heel laagdrempelige manier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Ilona Sitskoorn - Ibiza retraite

De diepgang in een retraite als deze ontstaat alleen als je door ware leermeesters begeleid wordt. En dat zijn jullie Bonnie en Irina! De plaatsen waar jullie mij naar toe hebben begeleid, hebben wederom voor mooie inzichten gezorgd. Ik heb nu op een nog diepere laag ervaren wat thuiskomen bij jezelf betekent. Ik ben dankbaar dat ik jullie al jaren ken en ik hoop nog heel lang met jullie mee te mogen lopen op dit pad. Elke retraite opnieuw word ik nog een laag dieper begeleid. Dank jullie wel, jullie zijn magisch…

Karijn Kees - Ibiza & mystieke transformatie retraite

Tijdens deze retreat heb ik voor eens en altijd ervaren dat je nooit alleen bent. Dat er vanuit de ongeziene wereld altijd hulp in overvloed is. Bonnie en Irina zijn docenten die je vanuit directe inspiratie, liefdevol en vastberaden begeleiden tijdens levensveranderende sessies.
De locatie is bovendien prachtig en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt.
Voor mij zijn er tijdens deze retraite werelden geopend waar ik het bestaan niet van wist. En ik dacht dat ik al veel had ervaren.

Sandra - mystieke transformatie retraite
Magische ervaring! Ik heb meerdere retraites mogen ervaren maar deze overtrof alles. Mooie cirkels, persoonlijke reading en nog meer bewustwording op wie ik nu eigenlijk ben. Genoeg aandacht van Bonnie & Irina, ruimte voor contemplatie. Bovendien was de locatie ook prachtig. Rustige omgeving en een heerlijk bed. Als afsluiter… heerlijk plant based keuken.